, Komoda – neizostavni element savremenog enterijera, Gradski Magazin

Komoda – neizostavni element savremenog enterijera

Komode  su praktično rešenje za skladištenje različitih predmeta, od odeće do posuđa, knjiga ili drugih sitnica. Njihov dizajn varira od klasičnih i elegantnih do modernih i minimalističkih i veoma se lako prilagođavaju različitim stilovima enterijera. Doprinose organizaciji i efikasnom korišćenju prostora, omogućavajući nam da držimo stvari na dohvat ruke, a istovremeno održavajući prostor urednim i funkcionalnim. U nastavku teksta delimo sa vama korisne savete kako da odaberete idealnu komodu za vaš dom.

, Komoda – neizostavni element savremenog enterijera, Gradski Magazin
Komoda – neizostavni element savremenog enterijera 4

Komoda se odlično može uklopiti u trpezarijski ambijent. Možete je koristiti kao prostor za odlaganje posuđa kao što su tanjiri, činije, šolje ili čak vinske čaše. Prednost komode u odnosu na vitrinu u trpezariji je dostupnost gornje površine komode, koja nudi dodatan prostor za praktične detalje, poput predmeta namenjenih posluživanju hrane ili pića ili neku dodatnu dekoraciju.

Moderan i praktičan izbor je komoda BRETAGNA 3K1F, izrađena u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije koji unose osvežavajuću estetiku u ambijent. Drvene ručice povezuju dekore u jednu estetsku celinu, dok visoki nogari ističu njihovu eleganciju. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine jedna praktična fioka, tri zatvorena dela i otvorena polica.

Na komodu možete postaviti elegantnu vazu za cveće ATMOSPHERA sa cvetnim aranžmanom  ili sezonsku dekoraciju po vašem izboru, a prostor zida iznad komode idealan je za sliku sa interesantnim motivom, čime ćete dodatno oplemeniti prostor.

U dnevnom boravku komoda je neizostavan komad nameštaja i pomaže da uredno skladištimo brojne stvari koje traže prostor za odlaganje u toj prostoriji.

Sjajan izbor za opremanje dnevnog boravka je komoda CORSICA 3K4F koju odlikuju svedene dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima. Poseduje funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine četiri praktične fioke i dva zatvorena pregradna dela. Izražena karakteristika stojećih elemenata su visoki nogari koji daju autentičnost celoj kolekciji CORSICA i čine je i modernim i praktičnim izborom za savremeni životni prostor.

Dekor flagstaf hrasta odlično će se složiti uz svaku boju zida, a izbor tamnozelene u kombinaciji sa prirodnim ili veštačkim cvećem bonsai u saksiji čini divnu celinu i kreira oazu za opuštanje i mir.

, Komoda – neizostavni element savremenog enterijera, Gradski Magazin
Komoda – neizostavni element savremenog enterijera 5

Ambijent spavaće sobe takođe podrazumeva komodu, koja je pogodno mesto za skladištenje sitnih komada odeće.

Ukoliko se odlučite za prostran ormar, poput ormara NARBONA 5K2FO, kao dobar izbor uz njega dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu dodatnu komodu sa fiokama. Komoda NARBONA 4F u dekoru primorskog jasena, ima odlično raspoređen upotrebni prostor koji čine četiri praktične fioke i doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Na njenu gornju površinu možete staviti stonu lampu, poput stone lampe MARINA, koja će doprineti lepoj atmosferi, kao i mirišljave sveće ili štapiće i ulja, ali i omiljene fotografije u ramovima i uspomene.

Osim što čuvaju stvari na organizovan način, komode unose toplinu  u prostoriju i čine je prijatnijom za boravak. Njihova sposobnost da istaknu estetske i funkcionalne elemente čini ih nezamenjivim delom svakog enterijera. Kroz kombinaciju praktičnosti i lepote, komode obogaćuju prostor i olakšavaju svakodnevni život.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin