, Komoda – praktičan komad nameštaja za svaku prostoriju doma, Gradski Magazin

Komoda – praktičan komad nameštaja za svaku prostoriju doma

Ukoliko tragate za komadom nameštaja kojim ćete ambijentu dati sjajnu estetsku završnicu, a da je pritom praktičan i pruža dovoljno prostora za odlaganje raznih stvari, pravo rešenje je komoda. Ona je sjajan odabir za svaku prostoriju doma, a pri odabiru komode važno je da je stilski uklopite sa ostalim komadima nameštaja u enterijeru.

Komode se razlikuju po stilu, veličini i funkcionalnosti, a pre same kupovine odredite dimenzije komode prema veličini prostora, kao i njenu namenu. Namena komode je veoma bitna, pa tako neki model može biti savršen za skladištenje posuđa u kuhinji ili trpezariji, neki drugi za skladištenje garderobe u spavaćoj sobi, ili pak odlaganje raznih svakodnevnih sitnica u dnevnoj sobi ili predsoblju. Važno je da uvek ima pravog izbora u bogatstvu ponuda.

Ukoliko birate komodu za spavaću sobu, predlog je da vaš izbor bude komoda sa fiokama, kao dodatak garderoberu ili ormaru. Ona je sjajno rešenje za sve sitnije komade garderobe koji će vam na taj način uvek biti na dohvat ruke i dobro organizovani.

, Komoda – praktičan komad nameštaja za svaku prostoriju doma, Gradski MagazinPrimer ovakve komode je komoda DUERO 5F 90 u sivom grafit dekoru koja je veoma praktična, a pored svoje osnovne funkcije koje pruža pet prostranih fioka, gornja površina komode može biti savršeno mesto za razne dekorativne sitnice, svakodnevnu kozmetiku, šminku ili omiljeni parfem. Pored ovog dekora, komoda DUERO dostupna je i u drugim dimenzijama i dekorima, koje možete prilagoditi vašem enterijeru.

Komoda je, uz cipelarnik i čiviluk, odličan komad nameštaja i za predsoblje. Kombinacija sa zatvorenim policama i fiokama je veoma funkcionalna i ostavlja prostora za odlaganje raznih stvari i predmeta koji se koriste svakodnevno.

Savet je  da vodite računa o veličini i obliku komode, kako ne bi zauzela mnogo prostora. Za manje prostorije  su najbolje komode sa manjom dubinom kako bi bilo dovoljno prostora za prolaz. Idealno rešenje za predsoblje je komoda MONDEGO 2K4F sa kombinacijom polica i fioka, koja svojim dimenzijama odgovara i užem prostoru, a pruža sasvim dovoljno prostora za odlaganje. Dizajnirana je kao spoj toplog dekora artisan hrasta, kombinovanog sa opak belim dekorom i belom lak folijom, pa svojim blistavim izgledom unosi otmenost u enterijer.

, Komoda – praktičan komad nameštaja za svaku prostoriju doma, Gradski MagazinKomode u dnevnom boravku su svakako veoma korisne, a najbolje je da budu kombinacija fioka i polica. Idealno je kada je bar deo sa policama sa zastakljenim vratima, jer predstavlja vrstu izloga za omiljene sitnice i dekoraciju. Komoda ROYAL u beloj boji, oplemenjena klasičnim dekorativnim elementima, pravi je ukras svakog dnevnog boravka. Gornja površina komode može poslužiti za raznu dodatnu dekoraciju, omiljenu biljku, ili praktičnu upotrebu gde će čaše za piće iz bara biti na dohvat ruke, dok boce mogu biti odložene u zatvorene police komode.

Zid iznad komode može se takođe iskoristiti za lepši vizuelni efekat. Ukoliko je komoda smeštena ispod prozora, to je nekada čak i dovoljno, a ukoliko nije, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da postavite veliko ogledalo na zid iznad nje, koje bi trebalo da bude približno iste širine kao komoda. Ogledalo ROYAL iz istoimene kolekcije odlično bi se uklopilo i dalo dodatnu dubinu prostoru. Umesto ogledala iznad komode možete postaviti i galeriju fotografija, ili jednu veću sliku, koja treba da bude minimalne širine kao polovina komode, ali ne šira od nje.

Za koju god prostoriju u domu da odaberete komodu nećete pogrešiti, važno je samo da u skladu sa vašim potrebama i rasporedom u prostoru odaberete one koje će vam se najbolje uklopiti i biti pravo vizuelno i funkcionalno rešenje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin