, Kompanija Cvetković-Roškov otvorila je prvi Keller Williams market centar u Beogradu, Gradski Magazin

Kompanija Cvetković-Roškov otvorila je prvi Keller Williams market centar u Beogradu

, Kompanija Cvetković-Roškov otvorila je prvi Keller Williams market centar u Beogradu, Gradski MagazinNa današnjem skupu u Privrednoj komori Srbije predstavljene su novosti sa tržišta nekretnina.
Otvaranjem prvog market centra u Beogradu, kompanija Keller Williams ozvaničila je prisustvo na našem tržištu.

Na konferenciji za medije u organizaciji Privredne komore Srbije govorili su predstavnici Vlade Srbije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i vodeći kadrovi kompanije Keller Williams Srbija.

Keller Williams, najveća kompanija za nekretnine na svetu, po broju agenata i obimu poslovanja proširuje svoje poslovanje u Evropi sa novom master franšizom u Srbiji, koja je dodeljena kompaniji Cvetković-Roškov.

Branislava Simanić, direktorka Sektora za preduzetništvo PKS, definisala je franšizni model poslovanja kao potencijal za razvoj. Franšizer donosi tehnologiju i knowhow kojim povećava poslovni potencijal nosioca franšize. Izrazila je nadu da će tehnologija koju donosi Keller Williams unaprediti tržište i pomoći razvoj na tržištu nekretnina.

Uroš Kandić državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija ukazao je na rezultate koje je država postigla uređujući tržište nekretnina zakonskim regulativama, uvođenjem Registra posrednika, obaveznim licenciranjem agenata i kontrolama koje sprovodi tržišna inspekcija. „Dolazak jedne tako velike kompanije u Srbiju kao što je Keller Williams dokaz je da smo na pravom putu“ reči su državnog sekretara.

Žarko Malinović, sekretar Udruženja za trgovinu PKS, čestitao je agenciji Cvetković-Roškov na jubileju i uspešnih 25 godina poslovanja, koji su rezultirali dovođenjem Keller Williamsa u Srbiju. Istakao je značaj angažovanja preduzetnika u projektima koje Privredna komora realizuje kako bi se ova oblast unapredila i poboljšao kvalitet usluga.

Viša savetnica Predsednika Vlade Republike Srbije Ana Ilić izjavila je koliko je značajano implementiranje savremene tehnologije u ovoj sferi poslovanja kao i edukacija i ulaganje u obrazovanje u ovom sektoru. To je jedan od najboljih načina privlačenja stranih investicija i novih projekata u Srbiju.

„Nakon 25 godina besprekornog poslovanja u posredovanju pri prodaji i zakupu nekretnina kroz agenciju Cvetković-Roškov, napravio sam veliki korak napred i priključio se najvećoj porodice agenata za nekretnine na svetu“ izjavljuje Miroslav Cvetković Regionalni operativni direktor Keller Williams Srbija.

„Sa ponosom objavljujem da smo postali deo globalne mreže koju čine 50 zemalja sa 190.000 agenata ze nekretnine raspoređenih u 400 market centara pod okriljem kompanije Keller Williams“ reči su Milana Cvetkovića Regionalnog direktora Keller Williams Srbija.

Modeli, sistemi i tehnologija koje Keller Williams donosi na naše tržište otvaraju nove potencijale za agente-preduzetnike i, kao što je dokazano na globalnom nivou, podižu standard usuge.

„Mi smo kompanija broj 1 po izboru klijenata i agenata širom sveta, napravljena od agenata za agente. Fokus u radu kompanije je na edukaciji. Preko Keller Williams Univerziteta raspolažemo razvijenim sistemima koji nam omogućavaju da unapredimo znanje naših agenata u bilo kojem trenutku karijere“ ističe Regionalni trening menadžer Dušanka Kovačević.

Keler Williams je pre svega tehnološka kompanija. Najavljena ulaganja u tehnologiju prevazilaze milijardu dolara. Posedujemo naprednu korisničku platformu i sopstveni cloud kojim gradimo globalnu mrežu nekretnina. Nekretnine na našoj mreži vidljive su svim agentima Keller Williams-a u svetu.

„Posedujemo platformu koja omogućava agentima da naprave sopstveni brend, izgrade sopstveni biznis i postanu uspešni preduzetnici“ ukazuje Vladan Petrović Regionalni direktor za tehnologiju.

Planirano širenje na tržište u zemlji podrazumeva otvaranje market centara u svim većim gradovima u Srbiji.

„Kompanija na globalnom nivou podržava agente da samostalno razvijaju svoje poslovanje. Otvaranjem novih market centara stvoriće se mreža uniformnih usluga najvišeg kvaliteta“ poručila je Zorica Joksović-Ivačković Regionalni market centar administrator.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin