, Kompanija Imlek obeležila početak školske godine donacijom, Gradski Magazin

Kompanija Imlek obeležila početak školske godine donacijom

, Kompanija Imlek obeležila početak školske godine donacijom, Gradski MagazinPovodom početka školske godine, kompanija Imlek uz podršku Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, i ove godine, tradicionalno je uručila donaciju mlečnih paketa i školske opreme deci iz Prihvatilišta za decu Beograda, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” Subotica.

U skladu sa vrednostima koje neguje, kompanija Imlek decenijama doprinosi boljem i kvalitetnijem životu sistematično ulažući u društveno odgovorne akcije u kojima prednjače aktivnosti koje za cilj imaju da socijalno ugroženim kategorijama sa akcentom na najmlađe obezbede sigurno okruženje i zdravije odrastanje.

U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem kompanija redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centra za integraciju mladih Svratište, Prihvatilišta za decu Beograda, kao i SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici i Doma Pčelica u Nišu. Vodeći se idejom da je dečiji osmeh neprocenjiv, kompanija pored obeležavanja početka školske godine, tradicionalno donira svoje proizvode povodom Svetskog dana mleka, uskršnjih i božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka, Svetskog dana deteta, kao i Međunarodnog dana porodice.

“Kompanija Imlek godinama unazad oduvek se trudila da i u izazovnim vremenima, kao što su današnja, posebno tokom  pandemije Korona virusa, uvek bude uz najmlađe. Kontinuiranim donacijama mlečnih proizvoda i drugim donacijama neophodnim za svakodnevni život imamo za cilj da pomognemo deci i obezbedimo im srećnije i zdravije detinjstvo, kao i da skrenemo pažnju javnosti na značaj sprovođenja ovakvih aktivnosti”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek. 

„Pre svega, u ime Grada Beograda, koji je osnivač ove ustanove, zahvalila bih kompaniji Imlek na kontinuiranim donacijama kojima deci iz Prihvatilišta ulepšava svakodnevnicu, ovoga puta prve dane u školskim klupama.  Prihvatilište za decu Beograda je prvo mesto na kojem se deca nađu u kriznim situacijama i jako je važan taj prvi utisak da se oni osete sigurno i voljeno. Trudićemo se da i dalje pružamo pomoć i podršku našim ustanovama u cilju obezbeđivanja što kvalitetnijih uslova za boravak i rad sa decom“, izjavila je Aleksandra Čamagić, sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin