KOMPANIJA LESAFFRE TRADICIONALNO DONIRALA HLEB I PECIVA ZVEČANSKOJ

Tradicionalno, povodom obeležavanja „Svetskog dana hleba”, kompanija Lesaffre je i ove godine donirala pekarske proizvode deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska” .KOMPANIJA LESAFFRE TRADICIONALNO DONIRALA HLEB I PECIVA ZVEČANSKOJ, Gradski Magazin

Predstavnici kompanije uručili su mališanima iz Zvečanske slatka peciva, mafine i pogaču SRCE, koju su napravljeni specijalno za ovu priliku u pekarskom centru Lesaffre. Takođe, Svetski dan hleba je bio povod za druženje sa decom iz vrtića „Bambi”. Oni su sa zaposlenima u kompaniji imali priliku da uživaju u toploj atmosferi, nauče kako se mesi testo i prave mafini na zabavnoj, ali i edukativnoj radionici.

Kako kaže Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju, Moldaviju i Bugarsku, jedan od glavnih fokusa kompanije ostaje na dobrobiti zajednice u kojoj posluje, tako da kada god postoji mogućnost pružiće podršku onima kojima je najpotrebnija.

„Kao društveno odgovorna kompanija, koja savesno posluje, uvek nesebično mislimo i na okolinu i najmlađe, koji su naša budućnost. Neophodno je da svakodnevnicu unapredimo i olakšamo članovima naše zajednice, a pre svega najmlađima. Trudićemo se da nastavimo tradiciju sa mališanima iz Zvečanske, kako bismo im ulepšali ovaj period godine ali i poslali poruku svima da je svaki znak pažnje dragocen i od velike važnosti.”, rekao je Miodrag Jelić.

Kompanija Lesaffre prisutna je na tržištu Srbije dve decenije, nudeći bogat asortiman sirovina za pekarske proizvode, visokog kvaliteta. Kroz brojne društveno odgovorne projekte nastavlja da pomaže ugroženim licima i ustanovama, ali i daje podršku mladim pekarima i tehnolozima kroz razne praktične obuke i edukacije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Exit, EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!, Gradski Magazin

EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!

Proteklog vikenda održan je veliki EXIT Belgrade Takeover, koji je uz tri dana programa i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin