Forma Ideale, Kompaniji Forma Ideale po drugi put priznanje „Miljenik potrošača“, Gradski Magazin

Kompaniji Forma Ideale po drugi put priznanje „Miljenik potrošača“

Udruženje „Moja Srbija“ u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ koju sprovodi u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, a podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije i Grada Beograda, dodelilo je po drugi put kompaniji Forma ideale priznanje “Miljenik potrošača” u kategoriji „Nameštaj“, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača za omiljeni brend na tržištu Srbije.

Poštrošači iz cele Srbije izabrali su svoj omiljeni brend u kategoriji „Nameštaj” i time izrazili zahvalnost kompaniji za odgovoran odnos prema zajednici.

Forma Ideale, Kompaniji Forma Ideale po drugi put priznanje „Miljenik potrošača“, Gradski Magazin„Veliko nam je zadovoljstvo i čast što su brend Forma Ideale potrošači po drugi put izabrali za omiljeni na tržištu Srbije. Ovo je za nas još jedna potvrda imidža kompanije koji pažljivo, sada već 28. godina gradimo zajedno sa našim potrošačima. Svesni smo da ova nagrada potvrđuje našu posvećenost i kvalitet rada, ali istovremeno nas motiviše da nastavimo sa pružanjem najboljih rešenja i kvalitetnom ponudom za naše potrošače“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Priznanje „Miljenik potrošača“ dodeljeno je kompaniji Forma Ideale i 2021. godine, kada su prvi put potrošači izabrali omiljene brendove na tržištu Srbije u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin