Konačno, summer festival na Kalemegdanu!, Gradski Magazin

Konačno, summer festival na Kalemegdanu!

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda, gde će se tokom letnjih meseci organizovati najbolji događaji u gradu, što posetiocima iz celog sveta neće ostaviti vremena za predah.

U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

Senzacionalna priča o vrelom letnjem festivalu na Kalemegdanu, koja je uzburkala javnost, definitivno je potvrda da je zainteresovanost za jedan ovakakv događaj izuzetno velika, ali i da nas ovog leta očekuje pravi spektakl na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu.

Prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, pod nazivom Happy Life, 06.juna na terenima K.K. Partizana, koncipiran je kao sjajna tech-house žurka, kojom se započinje fantastično festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi.  Organizatori najavljuje dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua, koje će iskusne klabere i prave ljubitelje elektronske muzike potpuno oduševiti.

Mesec dana kasnije, 3. i 4.  jul rezervisani su za veliki Serbia Wonderland Festival,  koji je prošle godine okupio preko  12 000 posetilaca, a ovog  leta zvezde Tomorrowlanda dovodi  na Beogradsku tvrđavu. Dannic je prvo veliko ime, koje će se naći na line up-u festivala, a uskoro nas očekuje otkriće imena još jedne DJ legende, koja će raspametiti fanove Serbia Wonderland Festivala. Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.

Poslednji u nizu, zakazan za sam kraj leta dolazi nam Tropical Inn, 28. avgusta takođe na terenima K.K. Partizana. Noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa jedne od najvećih svetskih deep i tech house etiketa, planetarno poznat po svom hitu, koji asocira na potpuno „utiskivanje“ zadovoljstva, uz koji je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD.

Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin