summer, Konačno, summer festival na Kalemegdanu!, Gradski Magazin

Konačno, summer festival na Kalemegdanu!

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda, gde će se tokom letnjih meseci organizovati najbolji događaji u gradu, što posetiocima iz celog sveta neće ostaviti vremena za predah.

U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

Senzacionalna priča o vrelom letnjem festivalu na Kalemegdanu, koja je uzburkala javnost, definitivno je potvrda da je zainteresovanost za jedan ovakakv događaj izuzetno velika, ali i da nas ovog leta očekuje pravi spektakl na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu.

Prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, pod nazivom Happy Life, 06.juna na terenima K.K. Partizana, koncipiran je kao sjajna tech-house žurka, kojom se započinje fantastično festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi.  Organizatori najavljuje dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua, koje će iskusne klabere i prave ljubitelje elektronske muzike potpuno oduševiti.

Mesec dana kasnije, 3. i 4.  jul rezervisani su za veliki Serbia Wonderland Festival,  koji je prošle godine okupio preko  12 000 posetilaca, a ovog  leta zvezde Tomorrowlanda dovodi  na Beogradsku tvrđavu. Dannic je prvo veliko ime, koje će se naći na line up-u festivala, a uskoro nas očekuje otkriće imena još jedne DJ legende, koja će raspametiti fanove Serbia Wonderland Festivala. Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.

Poslednji u nizu, zakazan za sam kraj leta dolazi nam Tropical Inn, 28. avgusta takođe na terenima K.K. Partizana. Noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa jedne od najvećih svetskih deep i tech house etiketa, planetarno poznat po svom hitu, koji asocira na potpuno „utiskivanje“ zadovoljstva, uz koji je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD.

Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin