Koncert Flamingosa u Delta City-ju, Gradski Magazin

Koncert Flamingosa u Delta City-ju

“Ludi letnji ples”, “Obala”, “Lumperaj”, “Ljubav”… samo su neki od hitova koje ce posetioci Delta City-ja imati prilike da cuju u petak, 8. maja, od 20 do 21 sat, na koncertu popularnog benda Flamingosi koji ce nastupiti zajedno nakon godinu dana pauze, u atrijumu soping-mola, u okviru prolecnog “Shopping Night-a”.

Pored odlicne muzike, posetioci Delta City-ja imace priliku da uzivaju do ponoci u prolecnoj soping groznici, ali i odlicnim popustima do cak 50%, na aktuelne kolekcije brendova iz Delta City-ja.

Duo Flamingosi, Ognjen Amidzic i Marinko Madzgalj, nastupaju zajedno posle godinu dana pauze, a ovo je ujedno i njihov prvi koncert nakon objavljivanja albuma “Seti Se Naseg Zaveta “.

Skoro godinu dana nismo nastupali, tako da se jako radujemo druzenju sa publikom. Sviracemo sve pesme koje ljudi vole i obecavamo dobru zabavu.– porucuju Flamingosi u susret “Shopping Night-u” u Delta City-ju.

Tokom cele veceri publika ce uzivati u muzici sa Naxi digital radio stanica, koju ce DJ-evi predstaviti na dva stage-a. Poznati beogradski DJ Tom Colins nastupice na “Naxi Dance Stage-u”, dok ce za “Naxi House Stage” biti zaduzen DJ Cure.

Biće ovo jedinstvena noć za ljubitelje šopinga! Ne propustite!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin