Gun Club, Koncerti u Gun Club  za kraj godine, Gradski Magazin

Koncerti u Gun Club za kraj godine

Gun Club godinu zaokružuje koncertima u velikom stilu!

Pred nastupe u Gun Clubu, EYESBURN su objavili novi spot tza pesmu ,,Dream is over”, koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine.
,,Ovim spotom, tj. singlom, upoznajemo publiku sa novim članovima i otvaramo novo polavlje u radu. Tekstom pesme motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti bez obzira na poteškoće u sadašnjosti”, kazao je Nemanja Kojić Kojot povodom objavljivanja novog spota kojim Eyesburn najavljuju dva koncerta u petak i subotu, u beogradskom Gun Clubu.
,,Na dva beogradska nastupa ljude očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. A biće tu i novih stvari! Nastupi će u smislu set liste biti isti i u petak i u subotu, ali mi smo dinamičan bend uživo i nikada ne izvodimo pesme sa DUB elementima u istom aranzmanu, te će u tom smislu biti dosta različiti”, dodajo je Kojot.
 
Grupi Eyesburn će se na sceni Gun Cluba u petak, 25. decembra, pridružiti beogradski sastav Last Thrill, a u Eyesburn spektakl u subotu, 36. decembra, publiku će uvesti sve popularniji i sve žešćiDot The Eye.
 
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i posredstvom DD Tickets prodajne mreže.
Na dan koncerata, na ulazu u Gun Club, ulaznice će koštati 800 dinara.
NIKOLA VRANJKOVIĆ je svoju vernu publiku već navikao na tradicionalne prednovogodišnje nastupe, kojih će ove godine biti dva – u četvrtak, 24. decembra, i u nedelju, 27. decembra.
Intimna atmosfera Gun Cluba doprineće posebnoj atmosferi koju sami po sebi nose koncerti Nikole Vranjkovića, i u svom akustičnom i u svom električnom delu – a i elektrik i akustik varijanta biće zastupljeni na koncertima u Miloša Pocerca 10!
Gun Club, Koncerti u Gun Club  za kraj godine, Gradski Magazin 
Nikola Vranjković će sa svojim orkestrom na koncertu u četvrtak ugostoti grupu Vizelj, a u nedeljuCross Breeze.
 
Nikola Vranjković je nedavno objavio novu pesmu, ,,Fototapet”, snimljenu u saradnji sa Petrom Rudićem (Svi na pod) i Danilom Nikodinovskim (Consecration), koju će uvrstiti i u set liste predstojećih koncerata u Gun Clubu. Ko je nije čuo, eto prilike 24. i 27. decembra.
Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu , u kafeu Šikarica, i u Žila Shopu (Čumićevo sokače), po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, dok će na ulazu u Gun Club ulaznice koštati 900 dinara.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin