Najnovije Vesti
Kontiki na sajmu turizma, Gradski Magazin

Kontiki na sajmu turizma

Kontiki na sajmu turizma, Gradski Magazin
U predivnom ambijentu restorana Grafičar upriličen je doručak za medije, a povodom predstavljanja predstojeće sezone proleće/leto i u susret 41. Sajmu turizma koji će se ove godine održati od 21. do 24. februara 2019 godine.Uz prisustvo počasnog predsednika kompanije KonTiki Travel gospodina Slobodana Mićića, medijima je približen program putovanja KonTiki Travel za predstojeću sezonu i upućen poziv da posete najposećeniji štand u proteklih pet godina na Sajmu turizma, štand KonTiki Travel-a. Turistička agencija KonTiki Travel predstavila je svoju aktuelnu ponudu putovanja kao i specijalne
popuste za rani buking do 40% i dodatne sajamske popuste. Ono što ističu jesu premijum uslovi putovanja koji obezbeđuju privilegovane uslove rezervacije putovanja i mogućnost jednostranog raskida putovanja, po premijum uslovima otkaza.
Kontiki na sajmu turizma, Gradski Magazin
Putnik koji ugovori Premijum uslove putovanja, ima pravo jednostranog otkaza putovanja do 10 dana pre dana planiranog početka putovanja uz kompletan povracaj svih uplacenih sredstava Destinacije koje preporučuju da posetite u aprilu i maju su Madrid za koji imaju direktan čarter let, Sorento kao jedan od najromantičnijih italijanskih gradova kao i osrtvo snova i vitezova, Maltu. Posle par godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Direktnim čarter letom možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada, gde uz all inclusive uslugu, izlete i ronjenje možete ponovo uživati na Crvenom moru. Agencija KonTiki Travel kao lider u organizaciji dalekih i egzotičnih destinacija, kao i do sada ima fenomenalnu ponudu za Indiju, Jordan, Kubu, Etiopiju, neverovatnu Carsku istorijsku turu kroz Kinu, kao i nezaobilazni Tajland i odmor na ostrvu Puket.
Vidimo se na 41. Sajmu Turizma. Uz KonTiki Travel, svet je na dlanu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.