Najnovije Vesti
Kraak & Smaak, Kraak & Smaak Live experience u Bitefartcafe 19. februara, Gradski Magazin

Kraak & Smaak Live experience u Bitefartcafe 19. februara

Bend Kraak & Smaak koji nosi laskavu titulu “Must see live band” ispunjava obećanje da će u punom sastavu nastupiti u prestonici

Wim, Oscar, Alex, Joris, Bernice i Ivar su šestorka koja Kraak & Smaak muziku izvodi uživo, a po mnogobrojnim kritičarima upravo u tom sastavu predstavlja koncertno iskustvo koje ljubitelji muzike moraju upisati u svoje kalendare. Kraak & Smaak Live experience stiže u Beograd 19.februara i ovaj nastup će biti prvi veći koncert u novom prostoru kluba Bitefartcafe od otvaranja i nastupa Omara i Inkognita.

Ovaj, u osnovi tročlani sastav iz Holandije, izdao je svoj debi album 2006. godine. Od prvog albuma, prošli su dug put nastupajući kao predgrupa Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput „Pinkpop”,  „Sziget”, „SXSW”, „Miami’s Winter Music Conference”, „Bonnaroo”, „Coachella”, „Good Vibrations Festival”, do nastupa uživo u popularnoj emisiji „Jimmy Kimmel Live” i „EXIT” festivala. Bend nosi laskavu titulu „Must see live band” , kako kaže Dance magazin „IDJ”, pored imena kao što su „Chemical Brothers”, „Moby” i „The Prodigy”
Cena karte u pretprodaji je 1200 dinara, a mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD Tickets i Gigstix kao i putem njihovih sajtova.

FB EVENT

YouTube:

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.