Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski Magazin

Kreativne ideje za uređenje predsoblja

Uređenje predsoblja je ključni korak u stvaranju prvog utiska o domu. Pažljivo odabranom dekoracijom, kao i dobrom organizacijim prostora i rasporedom nameštaja, predsoblje postaje prostor koji dočarava vašu ličnost i stil. Bez obzira na veličinu prostora, postoji niz ideja i saveta koji vam mogu pomoći da iskoristite ovaj prostor na optimalan način.

Koliko je važno da predsoblje ima dovoljno prostora za skladištenje jakni i cipela, toliko je uvek dobrodošla čak i neka najmanja površina za tašnu, ključeve, novčanik…

Svaki prostor u domu je priča za sebe, pa tako i u uređivanju enterijera predsoblja možete izabrati više opcija. Za manja predsoblja najbolji izbor je nameštaj koji odgovara potrebama svih članova porodice.  Odnosno, ukoliko garderobu, jakne i ostalu sezonsku odeću držite skladištenu u drugoj prostoiji kada ih ne koristite, ova opcija predsoblja predstavlja najbolji izbor.

Kombinacija cipelara, čiviluka i taburea idealna je opcija za praktično odlaganje. Cipelar BUSETO 3K predstavlja veoma funkcionalno rešenje za odlaganje obuće sa zatvorenim policama. Pored toga što je dostupan u artisan hrastu i opak beloj, još jedna povoljnost BUSETO cipelara je što postoje još dve opcije istog u različitim dimenzijama, za idealno rešenje svakog doma.

Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski MagazinČiviluk HARRY takođe će doprineti funkcionalnosti predsoblja, a na njegovu gornju površinu možete kao dekoraciju postaviti dekorativni natpis ’HOME’, koji će biti sjajan detalj za toplu dobrodošlicu. Neizostavan deo svakog predsoblja je i stalak za kišobrane, a za dodatnu udobnost prilikom obuvanja postavite tabure OSCAR. Jastuk sa zanimljivom jastučnicom u boji biće lepa dekoracija za tabure, ali i ceo kutak.

Kod predsoblja manje kvadrature, pored estetike, prioritet je i praktičnost. Konzolni stolovi, bočni stolovi ili police za cipele se obično nalaze u ulaznim hodnicima, jer su i dekorativni i praktični. Takođe, glavnu ulogu u predsoblju uvek će imati ogledalo, bilo veliko ili malo, uokvireno ili ne.

Predsoblje koje je veoma praktično i ispunjava sve osnovne zahteve za ovaj kutak je predsoblje EASY, koje zajedno sa ostalim dodatnim elementima, poput čiviluka i pletenog taburea, predstavlja savršeno rešenje za mala, uzana predsoblja. Gornji deo koji se kači na zid sadrži ogledalo, dok se donji deo sastoji od otvorene i zatvorene police.

Dodatnom dekoracijom možete dodatno oplemeniti ceo ambijent, a vaza sa cvećem i korpa za razne sitnice su odličan i praktičan izbor. Antiklizna prostirka u interesantnom dezenu takođe će uneti osveženje u prostor.

Za prostranija predsoblja najbolja opcija je neki od sistema elemenata za uređenje predsoblja. Pored toga što je dostupno dosta prostora za skladištenje, same elemente možete rasporediti i kombinovati baš u zavisnosti od same prostorije i potreba u korišćenju istih, a možete odabrati i tačno one koji su vam neophodni, a da zadržite usaglašenost stila bez poteškoća.

Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski MagazinDa su neutralne nijanse uvek sigurna opcija, najbolje prikazuje kombinacija belog i sivog hrasta, dok detalji poput crnih ručica zaokružuju, dopunjuju i naglašavaju sam izgled kolekcije predsoblja KENT, koje se sastoji od pet pojedinačnih elemenata za kompletno opremanje predsoblja.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da kao dekorativni detalj u ambijent ubacite dekorativne slike sa ilustracijama, koje bi se uklopile i uz boje elemenata predsoblja, dok je pleteni tabure uvek dobrodošao detalj i praktičan komad.

Ne zaboravite da uređenje predsoblja nije samo estetska, već i funkcionalna investicija. Ono će vam pomoći da organizujete svoj dom na efikasan način, olakšavajući svakodnevne rutine i pružajući dobrodošlicu svima koji vas posete. Nadamo se da će vam saveti i kreativne ideje koje smo podelili sa vama pomoći u tome da vaše predsoblje učinite i privlačnim i praktičnim ambijentom doma.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmoljupci, da li ste spremni za nove avanture?, Gradski Magazin

Filmoljupci, da li ste spremni za nove avanture?

Mesec maj je idealan za popodnevne šetnje, ali kada se vratite kući, uživanje u stvarima …

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom, Gradski Magazin

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Samsung Electronics nedavno je predstavio novu liniju televizora za 2023. koja se može pohvaliti nizom …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: Volleyball Betting in the Philippines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin