Uređenje predsoblja, Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski Magazin

Kreativne ideje za uređenje predsoblja

Uređenje predsoblja je ključni korak u stvaranju prvog utiska o domu. Pažljivo odabranom dekoracijom, kao i dobrom organizacijim prostora i rasporedom nameštaja, predsoblje postaje prostor koji dočarava vašu ličnost i stil. Bez obzira na veličinu prostora, postoji niz ideja i saveta koji vam mogu pomoći da iskoristite ovaj prostor na optimalan način.

Koliko je važno da predsoblje ima dovoljno prostora za skladištenje jakni i cipela, toliko je uvek dobrodošla čak i neka najmanja površina za tašnu, ključeve, novčanik…

Svaki prostor u domu je priča za sebe, pa tako i u uređivanju enterijera predsoblja možete izabrati više opcija. Za manja predsoblja najbolji izbor je nameštaj koji odgovara potrebama svih članova porodice.  Odnosno, ukoliko garderobu, jakne i ostalu sezonsku odeću držite skladištenu u drugoj prostoiji kada ih ne koristite, ova opcija predsoblja predstavlja najbolji izbor.

Kombinacija cipelara, čiviluka i taburea idealna je opcija za praktično odlaganje. Cipelar BUSETO 3K predstavlja veoma funkcionalno rešenje za odlaganje obuće sa zatvorenim policama. Pored toga što je dostupan u artisan hrastu i opak beloj, još jedna povoljnost BUSETO cipelara je što postoje još dve opcije istog u različitim dimenzijama, za idealno rešenje svakog doma.

Uređenje predsoblja, Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski MagazinČiviluk HARRY takođe će doprineti funkcionalnosti predsoblja, a na njegovu gornju površinu možete kao dekoraciju postaviti dekorativni natpis ’HOME’, koji će biti sjajan detalj za toplu dobrodošlicu. Neizostavan deo svakog predsoblja je i stalak za kišobrane, a za dodatnu udobnost prilikom obuvanja postavite tabure OSCAR. Jastuk sa zanimljivom jastučnicom u boji biće lepa dekoracija za tabure, ali i ceo kutak.

Kod predsoblja manje kvadrature, pored estetike, prioritet je i praktičnost. Konzolni stolovi, bočni stolovi ili police za cipele se obično nalaze u ulaznim hodnicima, jer su i dekorativni i praktični. Takođe, glavnu ulogu u predsoblju uvek će imati ogledalo, bilo veliko ili malo, uokvireno ili ne.

Predsoblje koje je veoma praktično i ispunjava sve osnovne zahteve za ovaj kutak je predsoblje EASY, koje zajedno sa ostalim dodatnim elementima, poput čiviluka i pletenog taburea, predstavlja savršeno rešenje za mala, uzana predsoblja. Gornji deo koji se kači na zid sadrži ogledalo, dok se donji deo sastoji od otvorene i zatvorene police.

Dodatnom dekoracijom možete dodatno oplemeniti ceo ambijent, a vaza sa cvećem i korpa za razne sitnice su odličan i praktičan izbor. Antiklizna prostirka u interesantnom dezenu takođe će uneti osveženje u prostor.

Za prostranija predsoblja najbolja opcija je neki od sistema elemenata za uređenje predsoblja. Pored toga što je dostupno dosta prostora za skladištenje, same elemente možete rasporediti i kombinovati baš u zavisnosti od same prostorije i potreba u korišćenju istih, a možete odabrati i tačno one koji su vam neophodni, a da zadržite usaglašenost stila bez poteškoća.

Uređenje predsoblja, Kreativne ideje za uređenje predsoblja, Gradski MagazinDa su neutralne nijanse uvek sigurna opcija, najbolje prikazuje kombinacija belog i sivog hrasta, dok detalji poput crnih ručica zaokružuju, dopunjuju i naglašavaju sam izgled kolekcije predsoblja KENT, koje se sastoji od pet pojedinačnih elemenata za kompletno opremanje predsoblja.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da kao dekorativni detalj u ambijent ubacite dekorativne slike sa ilustracijama, koje bi se uklopile i uz boje elemenata predsoblja, dok je pleteni tabure uvek dobrodošao detalj i praktičan komad.

Ne zaboravite da uređenje predsoblja nije samo estetska, već i funkcionalna investicija. Ono će vam pomoći da organizujete svoj dom na efikasan način, olakšavajući svakodnevne rutine i pružajući dobrodošlicu svima koji vas posete. Nadamo se da će vam saveti i kreativne ideje koje smo podelili sa vama pomoći u tome da vaše predsoblje učinite i privlačnim i praktičnim ambijentom doma.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: Volleyball Betting in the Philippines

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin