, Kreirajte radni kutak za vašeg školarca, Gradski Magazin

Kreirajte radni kutak za vašeg školarca

, Kreirajte radni kutak za vašeg školarca, Gradski MagazinBliži se početak nove školske godine, a ono što je za školarce jako važno, kada je učenje u pitanju, jeste radni kutak koji pripada samo njima. Novi izgled prostora i radni kutak iz snova možete kreirati i malim promenama u enterijeru i na taj način vašem đaku omogućiti da uživa u svojoj zoni komfora. U nastavku delimo sa vama nekoliko ideja o uređenju radnog prostor za mlađe, ali i starije školarce.

Sto je glavni deo radnog kutka, a postoji veliki izbor praktičnih modela kompjuter i radnih stolova koji će im poslužiti za obavljanje domaćih zadataka, za čitanje ili za odlaganje knjiga i ostalih školskih potrepština.

Mali radni sto

Za decu ili tinejdžere koji ne žele da im prostor za učenje zauzme celu spavaću sobu, pravi izbor je mali radni sto. Kompjuter sto REY praktično je rešenje za opremanje radnog prostora zahvaljujući skladnom dizajnu i dimenzijama. Ima i pregradnu policu, koja može poslužiti za odlaganje knjiga i raznih sitnica. Minimalistički pristup dizajnu radnog prostora za decu, velika je prednost, jer doprinosi koncentraciji i jasnoći misli.

Police su odlične za odlaganje dodatnih stvari, a mogu biti manjih dimenzija i uklopiti se u radni prostor kao nastavak radnog stola, poput otvorene police MAURO (MXXR221), ili većih dimenzija, kao što su otvorena polica MAURO (MXXR331) ili otvorena polica MAURO (MXXR431). One bi bile adekvatno mesto za odlaganje knjiga, ali i za uspomene, dekorativne detalje i mala umetnička dela vašeg školarca.

Multifunkcionalnost

Kompjuter sto u spavaćoj sobi pružiće im prostor za učenje, a u slobodno vreme monitor pozicioniran na njemu mogu da koriste i kao TV ekran. Koristan komad nameštaja za radni kutak je onaj koji pruža više mogućnosti, a kompjuter sto ARHIMED, u  kombinaciji dekora artisan hrasta i crnog drveta,  može se koristiti i kao pomoćni stočić, dodatna radna površina, a ukoliko je postavljen u blizini kreveta, čak i kao noćni ormarić.

Prostor za odlaganje

Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da od dečijeg radnog kutka treba stvoriti ugodni, opušteni prostor za čitanje i rad. Odlična opcija i praktično rešenje za mlađeg školarca ili tinejdžera koji želi da uklopi svoj prostor za učenje u ostatak sobe je kompjuter sto LIBER. Estetski se uklapa u skoro sve stilove, ima veću radnu ploču, ostavlja dovoljno prostora i za dodatnu dekoraciju, skladištenje knjiga i uspomena. Police i fioke u okviru konstrukcije stola omogućavaju uštedu prostora, jer u tom slučaju nema potrebe za dodatnim prostorom za skladištenje.

Veoma je važno da i školarci učestvuju u osmišljavanju izgleda njihovog radnog kutka, u kome će kasnije kvalitetno provoditi svoje vreme i vredno obavljati sve školske obaveze. Poklanjajući im sigurnost i zonu komfora u prostoru za učenje, pomoći ćete im da lakše dođu do novih znanja, ali i da to znanje reprodukuju kada je potrebno, jer sigurnost koju pokažu u spoljnom svetu je upravo ona koju su poneli iz doma. Srećan novi školski početak!

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin