Kriminalistika ili ljubav?

Da li uživate u žustrim scenama, akcijama i kriminalistici ili ste ipak veći ljubitelj mirnog sadržaja koji možete pronaći u romantičnim filmovima i takozvanim “limunadama”? Bez obzira na to kojoj grupi filmoljubaca pripadate, na FilmBox kanalima možete pronaći baš sve po želji., Kriminalistika ili ljubav?, Gradski Magazin

U četvrtak će se od 18:35h na FilmBox Extra kanalu emitovati ostvarenje koji ne smete propustiti! U pitanju je film „Železnički tigrovi“ u kome glavne glumce tumače Jackie Chan, Zitao Huang, Jaycee Chan i Kai Wing. U ovoj akciji ćete upoznati priču o kineskom železničaru, koji 1941. godine vodi tim boraca za slobodu u borbu protiv japanskih vojnika, kako bi obezbedili hranu za sirotinju.

Udobno se smestite i u petak jer ćete biti u prilici da ogledate film „Instant porodica“, koji će izazvati mnogo smeha. Nakon udomljavanja troje dece, bračni par shvata da se nalazi u potpunom haosu, a kako će se snaći u novonastaloj situaciji, saznaćete ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Premium i pridružite se glumcima kao što su Mark Wahlberg, Rose Byrne i Isabela Merced.

, Kriminalistika ili ljubav?, Gradski Magazin

Sam kraj nedelje upotpunite fenomenalnim romantičnim trilerom „Ubojita magija“ koji će se emitovati takođe na kanalu FilmBox Premium, ali od 19:25h. U ovom filmu, na turneji po Britaniji 1926. godine, Hari Hudini započinje strastvenu vezu sa vidovnjakinjom koja namerava da prevari sjajnog mađioničara, a odličan zaplet predstaviće vam Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce i Timothy Spall.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin