Kulturno leto u savamali, Gradski Magazin

Kulturno leto u savamali

Miksalište u Mostarskoj ulici​ u Savamali​ oživelo je u januaru ove godine kao jedan od retkih prestoničkih prostora na otvorenom u kojem su tokom zime mogli aktivno da se provedu dani u rekreaciji, zabavi i danonoćnom druženju. Nakon što je Beograđanima vratilo veru u zimska čuda i čarolije, i na Miksalište je stiglo proleće!

Prostor u Mostarskoj ulici je procvetao i proširen je za potrebe svih onih koji žele da posete Mikser festival, prema mnogim mišljenjima događaj sezone, čiji će se glavni muzički program odigrati upravo na Miksalištu od 3. do 7. juna pod nazivom #Neizdrž.

Pošto srcem Savamale protutnje Partibrejkers, Darkwood Dub, Artan Lili, TBF, Straight Mickey and the Boyz, Ana Popović, Eyesburn, Goblini, Viva Vox i desetine hiljada njihovih poštova​laca, Miksalište će nastaviti da živi burnim prestoničkim životom​,​ i tokom letnje sezone biće centar Savamalskog kulturnog leta – inkubator pozitivne energije, najboljih koncerata, ​najatraktivnijih žurki ​i najkvalitetnijih kulturnih sadržaja​!

Od sredine juna do kraja septembra, koliko je predviđeno da traje Savamalsko kulturno leto, Miksalište će ugostiti najveće regionalne i domaće bendove: Goran Bare i Majke​ (25.jun), Kanda Kodža i Nebojša (11.jun)​, Obojeni program, Vlatko Stefanovski Trio, samo su neki od bendova čiji nas nastupi u letnjoj sezoni​ očekuju na Miksalištu.

Beograđanima omiljeni Kišobran party i Belgrade Banging spektakl tokom leta će se preseliti u Mostarsku ulicu,​ zahvajujući ostvarenoj saradnji sa CEBEFom, Miksalište će biti pretvoreno i u najraskošnije pozorište na otvorenom – prvi u nizu mjuzikala koji će se odomaćiti u Mostarskoj ulici biće Braća (B)luzeri, klasik koji će svoju premijeru doživeti već 29. juna, a žitelji prestonice i svi gosti Beograda tokom dana će biti u prilici da se opuste, osveže i sklone od gradske vreve upravo u Miksalište – letnju oazu u samom centru grada.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin