kum, Kum Jezda nazdravio za novi LAV !, Gradski Magazin

Kum Jezda nazdravio za novi LAV !

Kum Jezda nazdravio za novi LAV od četiri dara prirode!

Lav pivo plasiralo je na tržište novu recepturu napravljenu od ječma, vode, kvasca i hmelja

Kompanija Carlsberg Srbija predstavila je novi LAV proizveden sa 100% ječmenog sadržaja, čime je pravi ukus piva postao još bolji.

Najpoznatije Carlsbergovo pivo na srpskom tržištu od sada se proizvodi isključivo od četiri dara prirode: ječma, vode, hmelja i kvasca, bez dodatka kukuruzne krupice, što ga čini jedinstvenim u svom segmentu. Prave stvari uvek mogu biti još bolje, a kada je pivo u pitanju, ne postoji ništa bolje od prirodnih sastojaka koji čine novi LAV i daju mu malo drugačiji ukus uz standardno izvanredan kvalitet.

Pored predstavnika kompanije, o poslednjem novitetu pivare Čelarevo govorio je i Nenad Jezdić, čuveni kum koji je svojim lavovskim šarmom osvojio potrošače pre više od decenije:

„Pravo je zadovoljstvo i velika čast kada vas neko pozove za kuma, a moje je bilo još veće jer danas imam priliku da to kumstvo obnovim i nazdravim uz novi LAV. Posebno mi je drago da LAV potiče od prirodnih sastojaka, jer sam se i sam vratio prirodi i trudim se da uzmem što više pozitivnog iz nje“, rekao je Nenad Jezdić na promociji novog LAV piva.

kum, Kum Jezda nazdravio za novi LAV !, Gradski Magazin
Nenad Jezdić

Ječam, hmelj, voda i kvasac četiri su dara prirode koja čine osnovu pravog piva punog ukusa i idealne gorčine. Kako bi svaki ljubitelj piva rekao, baš onakvog piva kakvo ono treba da bude. Zato je i 100% ječmenog sadržaja dar koji LAV daje svojim potrošačima.

kum, Kum Jezda nazdravio za novi LAV !, Gradski Magazin
Nataša Šarčević

„Vratili smo se na izvornu pivsku recepturu sa 100% ječmenog sadržaja. Ječam pivu daje punoću ukusa, prijatnu gorčinu i bogatiju penu. Naš novi LAV sa 4 dara prirode ostaće sa 11% ekstrakta i 5% alkohola i sigurni smo da će drugačiji ukus biti odlično prihvaćen od strane potrošača“, izjavila je Nataša Šarčević, Marketing menadžer za domaće brendove kompanije Carlsberg Srbija.

Novi LAV dostupan je na tržištu u prepoznatljivoj ambalaži sa izmenjenim dizajnom, koji komunicira novu tečnost.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin

DUEL-OV DAN PORODICE 

Porodični dan, organizovan u nedelju, 10.09.2023. od strane kompanije Beohemija, vlasnika brenda Duel, bio je  …

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin