, KUPAĆI & LETO SA LISCOM, Gradski Magazin

KUPAĆI & LETO SA LISCOM

Lisca i ove godine oduševljava različitim modelima kupaćih kostima i dodataka u kojima će žene biti kraljice na plažama i bazenima. Od elegantnih modela, ženstvenih krojeva do razigranih i onih u kojima će zračiti neobuzdanom energijom.


Poglede će privlačiti u smelo izrezanim krojevima sa malo blago svetlucavog materijala. Zanimljivo preplitanje naramenica, dodataka, nabora i moderni krojevi – sve to odiše elegancijom i prefinjenošću.

, KUPAĆI & LETO SA LISCOM, Gradski MagazinNe ide ni bez cvetnih motiva koji u digitalno preoblikovanom uzorku donose živahan i romantičan izgled, dok volančići dodaju šarm. Tu je i igra pruga i kolorističkih kontrasta. A poklonice jednobojnih modela razveseliće šarolika paleta boja i krojeva koji omogućavaju i odlično kombinovanje i stvaranje novih izvedenica letnjeg stila.

, KUPAĆI & LETO SA LISCOM, Gradski MagazinKolekciju dopunjuju dodaci uz pomoć kojih se izgled za plažu vrlo brzo preobražava u izgled za šetnju ili grad. Sa nešto stilskih intervencija i u kombinaciji sa gornjom odećom može postati deo vašeg looka i za druge prilike, ne samo za plažu.

Liscina letnja moda donosi pravo osveženje bez obzira gde provodili letnje dane. A oduševljava i pristup proizvodnji materijala koji su prijateljski prema prirodi i predstavljaju značajan iskorak prema trajnosti i odgovornom delovanju.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Lisca, LISCA u čarobnom pepita uzorku, Gradski Magazin

LISCA u čarobnom pepita uzorku

Nova Lisca kolekcija donjeg veša i trendi odeće Mia pepita uzorka pravi je modni hit. …

Lisca, Kolekcija Lisca Fashion- Energično, ženstveno i sveže, Gradski Magazin

Kolekcija Lisca Fashion- Energično, ženstveno i sveže

Energična i samo svoja, žena je koja zna što hoće i od donjeg veša traži …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin