, Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti, Gradski Magazin

Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti

, Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti, Gradski MagazinPrilikom kreiranja doma iz snova trebalo bi da usmerite pažnju i na uređenje kutka koji će vam služiti za svakodnevno uživanje i opuštanje, a ujedno oduševiti i svakoga ko poseti vaš dom. To može biti kutak za odmor uz dobru knjigu ili omiljeno mesto za ispijanje kafe u slobodno vreme, a dekoracijom ćete ga dodatno akcentovati. Neka njegov centralni deo bude element koji će biti upadljiv na prvi pogled, za šta je idealna fotelja ZURICH.

Važno je da prvo odredite deo prostora koji želite da naglasite, a fokusna tačka može biti arhitektonska ili dekorativna. Prostor za odmor najbolje će upotpuniti određeni komadi nameštaja, kamini, prozori, veliki umetnički predmeti, ogledala.

Komadi za upečatljiv kutak u domu, koji su istovremeno i praktični i mogu poslužiti za odlaganje stvari, jesu vitrine, poput vitrine NOTE NTEV721L ili vitrine PROWANSJA W2D sa komodom PROWANSJA K4S, u toplom retro stilu.

Dekoracija poput fotografija, slika, kutija, ukrasnih figura, cveća, dodatno će akcentovati prostor.

Odličan potez može biti zid sa tapetom na koji možete okačiti veliko okruglo ogledalo, a ispred njega  postaviti fotelje, poput fotelja LISA u bež štofu. Klub sto će biti sjajan dodatak, a odličan izbor je klub sto BJ-2604, sa staklenom pločom koja doprinosi njegovoj transparentnosti i eleganciji, dok metalna konstrukcija daje estetski doprinos modernom dizajnu. Dizajneri predlažu da u ovakvom ambijentu bar jedna boja bude kontrastna, u vidu tepiha, cveća ili dekorativnih jastuka.

U prostor možete uneti i veće drvo u saksiji ili kolekciju manjih biljaka, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ovakvom kutku, koji je ispunjen zelenilom, pravi balans uspostavite kombinacijom žičanih detalja i svedenog nameštaja, poput baštenske stolice SUNRISE, koja je autentičan detalj kome se svi raduju.

Kreiranje ovakvog kutka u domu, koji će i vama i vašim gostima biti prijatan i za oko i za uživanje, doneće vam sjajne svakodnevne trenutke uživanja i opuštanja. Zato se prepustite našim savetima i probudite novu energiju u vašem domu!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin