Najnovije Vesti
Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti, Gradski Magazin

Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti

Kutak u kome ćete uživati i vi i vaši gosti, Gradski MagazinPrilikom kreiranja doma iz snova trebalo bi da usmerite pažnju i na uređenje kutka koji će vam služiti za svakodnevno uživanje i opuštanje, a ujedno oduševiti i svakoga ko poseti vaš dom. To može biti kutak za odmor uz dobru knjigu ili omiljeno mesto za ispijanje kafe u slobodno vreme, a dekoracijom ćete ga dodatno akcentovati. Neka njegov centralni deo bude element koji će biti upadljiv na prvi pogled, za šta je idealna fotelja ZURICH.

Važno je da prvo odredite deo prostora koji želite da naglasite, a fokusna tačka može biti arhitektonska ili dekorativna. Prostor za odmor najbolje će upotpuniti određeni komadi nameštaja, kamini, prozori, veliki umetnički predmeti, ogledala.

Komadi za upečatljiv kutak u domu, koji su istovremeno i praktični i mogu poslužiti za odlaganje stvari, jesu vitrine, poput vitrine NOTE NTEV721L ili vitrine PROWANSJA W2D sa komodom PROWANSJA K4S, u toplom retro stilu.

Dekoracija poput fotografija, slika, kutija, ukrasnih figura, cveća, dodatno će akcentovati prostor.

Odličan potez može biti zid sa tapetom na koji možete okačiti veliko okruglo ogledalo, a ispred njega  postaviti fotelje, poput fotelja LISA u bež štofu. Klub sto će biti sjajan dodatak, a odličan izbor je klub sto BJ-2604, sa staklenom pločom koja doprinosi njegovoj transparentnosti i eleganciji, dok metalna konstrukcija daje estetski doprinos modernom dizajnu. Dizajneri predlažu da u ovakvom ambijentu bar jedna boja bude kontrastna, u vidu tepiha, cveća ili dekorativnih jastuka.

U prostor možete uneti i veće drvo u saksiji ili kolekciju manjih biljaka, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ovakvom kutku, koji je ispunjen zelenilom, pravi balans uspostavite kombinacijom žičanih detalja i svedenog nameštaja, poput baštenske stolice SUNRISE, koja je autentičan detalj kome se svi raduju.

Kreiranje ovakvog kutka u domu, koji će i vama i vašim gostima biti prijatan i za oko i za uživanje, doneće vam sjajne svakodnevne trenutke uživanja i opuštanja. Zato se prepustite našim savetima i probudite novu energiju u vašem domu!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

INFLUENSERI SU NOVI UTICAJNI MEDIJI, NEOPHODNA REGULACIJA I SAMOREGULACIJA, Gradski Magazin

INFLUENSERI SU NOVI UTICAJNI MEDIJI, NEOPHODNA REGULACIJA I SAMOREGULACIJA

Događajem u Muzeju selfija pokrenuta je Influens akademija (Influence Academy), program kritičkog razmišljanja, samoregulacije i …

LETITE WIZZ AIROM IZ BEOGRADA DO ABU DABIJA I ISTRAŽITE NJEGOVE NEVEROVATNE LEPOTE, Gradski Magazin

LETITE WIZZ AIROM IZ BEOGRADA DO ABU DABIJA I ISTRAŽITE NJEGOVE NEVEROVATNE LEPOTE

Wizz Air Abu Dhabi, najmlađa nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, nudi uzbudljive mogućnosti za putovanje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.