Kutak za rad od kuće, Kutak za inspirativan i produktivan rad od kuće, Gradski Magazin

Kutak za inspirativan i produktivan rad od kuće

Rad od kuće donosi određeni komfor, što predstavlja dodatnu pogodnost, ali veoma je važno da za rad imate svoj odvojeni kutak, kako biste bili produktivniji. Inspirativan dizajn prostora za rad ima ogroman uticaj na produktivnost i kreativnost, a važna je i pozicija radnog kutka. Pronađite miran prostor u kući, po mogućnosti sa malo više prirodnog svetla, gde se možete istovremeno osećati opušteno i produktivno, a idealno bi bilo pored prozora.

Kutak za rad od kuće, Kutak za inspirativan i produktivan rad od kuće, Gradski MagazinRadni sto je svakako najvažniji element, a sjajno rešenje je radni sto PACO 145, koji pored standardne radne površine sadrži fioku i par polica koje su veoma praktične, a pružaju jak i upečatljiv detalj u samom dizajnu stola. Pored kombinacija artisan hrasta i grafit sive, dostupan je i u kombinaciji artisan hrasta i bele, ukoliko se takav dekor više uklapa u ostatak odabranog ambijenta.

Uz ovakav radni sto možete dodati kancelarijsku stolicu u boji detalja radnog stola, poput kancelarijske stolice CX0898M u sivom štofu, a praktičnosti kutka mogu doprineti i manje zidne police. Možete da odaberete police JULIET 50×15 i JULIET 50×14, koje su zgodne za dekoraciju i odlaganje sitnica. Dekoracija poput dekorativne metalne korpe sa drvenom drškom, modernog dizajna, može biti odlična za odlaganje dodatnih sitnica, ili časopisa na primer, a istovremeno je lep dekorativni detalj.

U zavisnosti od delatnosti kojom se bavite, možda vam je potrebna veća radna površina na koju možete smestiti više ekrana, pa ćete se verovatno opredeliti za radni sto veće dubine. Takođe, ako često radite sa mnogo dokumenata oko sebe, značilo bi vam da imate dovoljno prostora na stolu da ih rasporedite na organizovan način, što je još jedan od pravih razloga za ovakvu opciju.

Za ljubitelje nešto klasičnijih modela, idealno rešenje bio bi ambijent opremljen kolekcijom KORA, koja pored elemenata za uređenje dnevnog boravka, ima i radni sto KORA, dostupan u dva dezena. Kako bi upotpunili ambijent, savršeno uklopiva fotelja RETRO LUX u zelenom štofu može biti deo jedne klasično uređene radne sobe. Kancelarijska fotelja NF-1398 u eko bordo štofu biće vam udobna tokom rada, ali i estetski privlačna i uklapa se u ovaj elegantno stilizovani ambijent. Dekoracija na stolu dodatno će utopliti atmosferu, a sjajan odabir su stoni sat i uvek potreban ram za omiljenu fotografiju.

Kutak za rad od kuće, Kutak za inspirativan i produktivan rad od kuće, Gradski MagazinZa ambijente gde je radni kutak potreban, a nema mnogo prostora na raspolaganju, radni sto poput radnog stola BRAGANCA je idealno rešenje za opremanje baš takvog prostora. Funkcionalnost mu je svakako glavna prednost, jer sadrži prostor za skladištenje, ali i radnu površinu koja ima mogućnost sklapanja i uštede prostora. Površina koja je iznad radne površine može poslužiti kao pomoćna za par omiljenih knjiga, omiljene sveće ili možda pribor za crtanje i pisanje.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz ovakav radni sto odaberete klasičnu kancelarijsku ili možda trpezarijsku stolicu, koju ćete dekorisati jastukom sa dekorativnom jastučnicom u interesantnom dezenu. Za odlaganje dodatnih sitnica pogodna je otvorena polica TOMAR 5, na koju možete pre svega odložiti knjige, ali i dodatne sitnice i dekoraciju. Tabure KOKO biće sjajan dekorativan element koji će ulepšati ovaj sladak radni kutak, a koji će ujedno uvek naći pravu namenu u domu.

Potrudite da svoj kutak kod kuće uredite tako da rad u njemu bude pravo uživanje i doprinese vašoj produktivnosti, a pažljivo odabrani komadi nameštaja, kao i dodatna dekoracija, pomoći će vam u tome.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin