Najnovije Vesti
Lagani nedeljni slatkiš: Čiz kejk, Gradski Magazin

Lagani nedeljni slatkiš: Čiz kejk

Izvor: 24 sata kuhinja

Foto:

Ukoliko ne volite da provodite mnogo vremena u kuhinji, onda je ovo pravi recept za vas. Ukusni Čiz kejk, možete napraviti za svega pola sata, a u njegovom ukusu ćete uživati mnogo duže!

Čiz kejk, Lagani nedeljni slatkiš: Čiz kejk, Gradski Magazin

 

Odvojiti belanca od žumanaca i umutiti belanca i šećer u fini sneg. Umutiti maskarpone sa žumancima dok se dobro ne sjedine. Sjediniti umućena belanca s umućenim sirom i žumancima i dodati sok od limuna. Zagrejati rernu na 200 stepeni, modlu premazati puterom i šećerom i napuniti otvore masom do 2/3 zapremine svakog otvora. Staviti u rernu i peći 15 do 20 minuta. Pripremiti preliv. U šerpicu staviti višnje, šećer i vino. Ukuvati 10 minuta. Kada se kolač prohladi preliti voćnim miksom, ili miks servirati sa strane.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

APOTEKE, DEŽURAJU SAMO APOTEKE: Prvog dana 2021. prodavnice i tržni centri biće zatvoreni, Gradski Magazin

DEŽURAJU SAMO APOTEKE: Prvog dana 2021. prodavnice i tržni centri biće zatvoreni

Prvi dan nove 2021. godine biće neradan za uslužne, ugostiteljske i trgovinske objekte širom prestonice, …

Ajlajner, Izbegnite razmazivanje ajlajnera uz pomoć šest trikova, Gradski Magazin

Izbegnite razmazivanje ajlajnera uz pomoć šest trikova

Prihvatile smo to da nam treba mnogo strpljenja za njegovo nanošenje, ali kako da sprečimo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.