ledeno doba, Ledeno doba uživo u Areni od 30. januara do 1. februara, Gradski Magazin

Ledeno doba uživo u Areni od 30. januara do 1. februara

Ledeno doba uživo u Areni: Junaci iz čuvenog filmskog serijala u avanturi na ledu u Kombank Areni!

Očaravajući  junaci iz filma “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu!

“Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u Kombank Areni sa predstavama: 30. januara u 18:30h i 31. januara i 1. februara 2015. godine u 11:30h, 15:00h i 18:30h.

Ulaznice za po cenama od 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 i 3200 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova:www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

“Ledeno doba uživo” svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma! Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima  i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku!

“Ledeno doba uživo” je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje  gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja  i smeha! “Ledeno doba uživo” je spektakl za arene u kome će uživati cele porodice!

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!

Odbojkaši oduševljeni napustili Banju – Muška seniorska reprezentacija Kine pripremala se u Vrnjačkoj Banji za 20. …

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin