Najnovije Vesti
Leila Records and Books: No!Mozzart, Gradski Magazin
no!mozzart

Leila Records and Books: No!Mozzart

Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup grupe NO!Mozzart u subotu, 21.02. u 21h. Ulaz je slobodan!

Akustično-električni dvojac iz Zagreba NO!Mozzart koji se pretežno kreće u vodama world muzike sa fuzijom uticaja iz elektro, pop i rok žanrova.
Gitara, kahon, vokal, perkusije i loop/efekti čine zvuk ovog dua nesvakidašnje punim, prijatnim za uho, pogodnim za lagani ples ali ne i obavezno.

NO!Mozzart je nakon dugog lutanja otišao na session u Šum , okružen majkom prirodom i Samoborskim gorjem  pod radnim nalogom „IN THE WOODS“ … tokom 2 meseca rada snimljena su dva albuma ; NO!Mozzart (acoustic) i NO!Mozzart (band) . . . Oba albuma ugledace svetlo dana  3. u mesecu 2015. godine.
NO!Mozzart je pomalo zaluđen Beogradom i njegovom energijom . . . Živi u svetu mašte od danas do sutra. Plan im je da počnu aktivnije da sviraju po Balkanu i van granica našeg patetičnog univerzuma. Bukvalno, u suštini granice ne postoje, ali svakako smatra da je granica između crne i bele boje neizmerno crvena. I naravno sloboda postoji, ali samo u filmovima, duši, tijelu i umu svih nas promatrača.

Srdačno pozivamo sve ljubitelje dobrog provoda da prisustvuju ovom dešavanju koje će biti održano u subotu 21.02.2015. Ulaz je, kao što smo već napomenuli SLOBODAN!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Đorđe Đurić, JESEN STIŽE NA MALA VRATA: Meteorolog Đurić objavio detaljnu prognozu – toplo još samo nekoliko dana!, Gradski Magazin

JESEN STIŽE NA MALA VRATA: Meteorolog Đurić objavio detaljnu prognozu – toplo još samo nekoliko dana!

Meteorolog Đorđe Đurić najavio je suvo i toplo vreme do sredine naredne nedelje kad se …

MINISTARKA VUJOVIĆ POKRENULA UKLANJANJE DEPONIJA: MORAMO DA SAČUVAMO OČIŠĆENE LOKACIJE, Gradski Magazin

MINISTARKA VUJOVIĆ POKRENULA UKLANJANJE DEPONIJA: MORAMO DA SAČUVAMO OČIŠĆENE LOKACIJE

Danima unazad traje organizovano uklanjanje deponija širom Srbije koje su tokom poslednjih decenija predstavljale najveće …

Leave a Reply

Your email address will not be published.