Leila Records and Books: No!Mozzart, Gradski Magazin
no!mozzart

Leila Records and Books: No!Mozzart

Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup grupe NO!Mozzart u subotu, 21.02. u 21h. Ulaz je slobodan!

Akustično-električni dvojac iz Zagreba NO!Mozzart koji se pretežno kreće u vodama world muzike sa fuzijom uticaja iz elektro, pop i rok žanrova.
Gitara, kahon, vokal, perkusije i loop/efekti čine zvuk ovog dua nesvakidašnje punim, prijatnim za uho, pogodnim za lagani ples ali ne i obavezno.

NO!Mozzart je nakon dugog lutanja otišao na session u Šum , okružen majkom prirodom i Samoborskim gorjem  pod radnim nalogom „IN THE WOODS“ … tokom 2 meseca rada snimljena su dva albuma ; NO!Mozzart (acoustic) i NO!Mozzart (band) . . . Oba albuma ugledace svetlo dana  3. u mesecu 2015. godine.
NO!Mozzart je pomalo zaluđen Beogradom i njegovom energijom . . . Živi u svetu mašte od danas do sutra. Plan im je da počnu aktivnije da sviraju po Balkanu i van granica našeg patetičnog univerzuma. Bukvalno, u suštini granice ne postoje, ali svakako smatra da je granica između crne i bele boje neizmerno crvena. I naravno sloboda postoji, ali samo u filmovima, duši, tijelu i umu svih nas promatrača.

Srdačno pozivamo sve ljubitelje dobrog provoda da prisustvuju ovom dešavanju koje će biti održano u subotu 21.02.2015. Ulaz je, kao što smo već napomenuli SLOBODAN!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE, Gradski Magazin

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE

Wizz Air Holdings Plc („Wizz Air“ ili „kompanija“), jedna od najodrživijih evropskih avio-kompanija sa najvećom …

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin