Leila Records and Books: No!Mozzart, Gradski Magazin
no!mozzart

Leila Records and Books: No!Mozzart

Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup grupe NO!Mozzart u subotu, 21.02. u 21h. Ulaz je slobodan!

Akustično-električni dvojac iz Zagreba NO!Mozzart koji se pretežno kreće u vodama world muzike sa fuzijom uticaja iz elektro, pop i rok žanrova.
Gitara, kahon, vokal, perkusije i loop/efekti čine zvuk ovog dua nesvakidašnje punim, prijatnim za uho, pogodnim za lagani ples ali ne i obavezno.

NO!Mozzart je nakon dugog lutanja otišao na session u Šum , okružen majkom prirodom i Samoborskim gorjem  pod radnim nalogom „IN THE WOODS“ … tokom 2 meseca rada snimljena su dva albuma ; NO!Mozzart (acoustic) i NO!Mozzart (band) . . . Oba albuma ugledace svetlo dana  3. u mesecu 2015. godine.
NO!Mozzart je pomalo zaluđen Beogradom i njegovom energijom . . . Živi u svetu mašte od danas do sutra. Plan im je da počnu aktivnije da sviraju po Balkanu i van granica našeg patetičnog univerzuma. Bukvalno, u suštini granice ne postoje, ali svakako smatra da je granica između crne i bele boje neizmerno crvena. I naravno sloboda postoji, ali samo u filmovima, duši, tijelu i umu svih nas promatrača.

Srdačno pozivamo sve ljubitelje dobrog provoda da prisustvuju ovom dešavanju koje će biti održano u subotu 21.02.2015. Ulaz je, kao što smo već napomenuli SLOBODAN!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin