, Letnji bioskop u vašem domu, Gradski Magazin

Letnji bioskop u vašem domu

Vrelina letnjih dana stvara nam želju da uveče radije ostajemo kod kuće nego da izlazimo bilo gde, posebno ukoliko to vreme možemo upotpuniti sjajnim filmovima koji bude najrazličitije emocije. Rashaldite svoje piće, okupite društvo i udobno se smestite. Filmske večeri mogu da počnu.

, Letnji bioskop u vašem domu, Gradski MagazinZa sredu vam preporučujemo odličnu dramu ,,Kada odem“, koja će se emitovati od 19:15h na FilmBox Stars kanalu. Ova predstavlja adaptaciju romana ,,Hrabrost majke”, autorki Meri-Laure Pikat i En Bertod. Film govori o tome kako je zemlju u to vreme potresala priča majke koja je umirala od raka, kao i o njenoj borbi protiv francuske administracije da njena deca nakon njene smrti ostanu u krugu porodice. Glavne uloge tumače Lamy Alexandra, Fremont Thierry i Breitman Zabou.

Petak rezervišite za ,,Dobročinitelja“. U pitanju je komedija koja donosi priču o filantropu koji se upliće u brak upravo venčanog mladog para, kako bi ponovo proživeo sopstvenu prošlost. Sjajna glumačka ekipa koju čine Gere Richard, Dakota Fanning i James Theo učiniće da uživate u subotnjoj večeri ispred TV-a. Film možete pogledati na FilmBox Extra kanalu od 22:25h.

, Letnji bioskop u vašem domu, Gradski Magazin

U nedelju u 23:10h na FilmBox Premium kanalu prikazivaće se sjajan film koji ne smete propustiti, a glavne uloge tumače James Theo, Depp Johnny i Heard Amber. Film ,,Londonska polja“ je priča o vidovitoj fatalnoj ženi po imenu Nikola Siks, koja živi s mračnim predosećanjem o svojoj predstojećoj smrti… Tačnije ubistvu. Ona započinje komplikovanu ljubavnu vezu s trojicom potpuno različitih muškaraca i zna da će je jedan od njih ubiti

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin