, Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte!, Gradski Magazin

Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte!

Red smeha, red biografskih činjenica… I ove nedelje vam preporučujemo samo najbolje – odlične naslove u kojima možete uživati sa prijateljima i zajedno stvoriti nezaboravne uspomene.

Ljubitelji komedije, imamo savršen naslov za vas, a to je „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“. U ovom fenomenalnom filmu Kada Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene sa Benom. Neobični par pokušaće da se izbori sa novonastalom situacijom, a da li će u tome uspeti, saznaćete ukoliko u četvrtak od 18.05h uključite kanal FilmBox Extra.

Ukoliko želite da se upoznate sa fascinantnim portretom legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorke, onda ne propustite film „Koko pre Šanel“ koji će se emitovati u petak od 19.10h na kanalu FilmBox Premium. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, nakit i pantalone. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s “malom crnom haljinom” na čelu, kao i najzavodljiviji parfem na svetu  – Šanel No 5. Šokantan život, naoko hladne, uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njena usamljenost tako velika kao i njena slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije – Odri Tatu.

, Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte!, Gradski Magazin
Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte! 3

U subotu se spremite za još jednu ljubavnu priču koju zasigurno nećete zaboraviti – film „Jedna jedina“. Sus, koja radi u salonu lepote pokušava da uživa u životu sa svojim mužem Italijanom. Sve što joj treba je nova kuhinja i sve će biti savršeno. Ali čim zatrudni, ona otkriva da njen zavodljivi muž nije samo njen. U međuvremenu Niler ugrađuje novu kuhinju. Njemu i njegovoj supruzi  Lizi upravo je odobreno usvajanje. Uprkos svemu tome Niler se zaljubljuje u Sus. Svi su sigurni da znaju šta žele i sa kim to žele, ali kako obično biva, ispostaviće se da je onaj pravi neko sasvim drugi… Sve ovo ćete moći da vidite od 19.15h na kanalu FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin