Najnovije Vesti
LETNJI HIT, LETNJI HIT COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT, Gradski Magazin

LETNJI HIT COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT

NOVI LETNJI HIT  COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT

Colonia ima novu pesmu i pravi letni hit , “ Lei lei “ osvaja top liste a grupa Colonia  za svoj novi hit snimila i video spot.

Prvo live izvođenje  pesme  “Lei lei “ najavljujemo u Beogradu  27.jula. Naučite koreografiju i plešemo svi  u klubu Port , Beograd. 

 Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.

„Raduju me druženje sa Beogradskim publikom koja nas uvek dočeka sa puno pozitivne energije. Pogotovo mi je drago kada u publici vidim mlade ljude koji od početka do kraja pevaju naše pesme, a već u sredu na spavu Port pevao premijerno našu novu pesmu i spremite se da napravimo najbolji provod na našem nastupu !“ – izjavila je Indira

Colonia je hrvatski glazbeni pop/dance sastav. Osnovan je 1996. godine u Vinkovcima, a sastav čine Indira Levak i Boris Đurđević. Sastav je nastao kao plod suradnje Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića, radijskih voditelja i producenata, te Indire Levak, koja im je pjevala vokale pri snimanju reklama i džinglova. Ime Colonia potječe od rimskog naziva za Vinkovce, grad u kojem su odrasli Boris i Tomislav. Za dance glazbu su se opredijelili zato što su Boris i Tomislav radili kao DJ-evi po klubovima. Prvi album prodan je u 36,000 primjeraka, drugi u 42,000 a treći u više 60,000 primjeraka. Tomislav je napustio Coloniu 2014.

Indira
Indira Levak je vokal sastava i obrazovani glazbenik. Rođena je 15. rujna 1973. godine u Županji, od oca Franja i majke Ismete. Završila je glazbenu školu “Srećko Albini” u Županji. U dvanaestoj godini postaje član županijskog orkestra limene glazbe, gdje punih 13 godina svira klarinet. U osmom razredu osnovne škole osniva band s četiri kolegice – “Zauvijek mladi”. U jesen 1993. godine zapošljava se u Županijski ured za opću upravu, a 1995. godine na poziv Borisa i Tomislava postaje vokal sastava.
Boris Đurđević je autor glazbe i tekstova na svim albumima, a zajedno s Tomislavom i aranžmana.

Rođen je 15. ožujka 1973. godine u Vinkovcima. Prvi band je osnovao s društvom iz škole. Uz pomoć računala i klavijatura skladao svoje prve pjesme. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, sa svoja dva najbolja prijatelja osniva novu grupu, ali ubrzo se razilaze. Krajem 1993. godine počinje raditi na VFM radiju i kao DJ i producent. Zahvaljujući tom poslu, upoznaje Indiru i Tomislava. U studiju CBS snima svoj prvi single “Nek vatre gore sve” koji se počinje vrtiti po svim radio stanicama i dovodi ga do sklapanja ugovora s diskografskom kućom Crno Bijeli Svijet.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

policijski čas, NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite, Gradski Magazin

NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da neće biti policijskog časa u Beogradu, već da …

Otvorene prve PEPCO prodavnice u Srbiji, Gradski Magazin

Otvorene prve PEPCO prodavnice u Srbiji

PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda sa najvećom stopom rasta u Evropi, sada postoji i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.