Najnovije Vesti
Letnji hit program koji garantovano osvežava i opušta, Gradski Magazin

Letnji hit program koji garantovano osvežava i opušta

Letnji hit program koji garantovano osvežava i opušta, Gradski MagazinKada je napolju 30 i više stepeni, a nemamo potrebe da izlazimo iz kuće, važno je da televizijski program bude i više nego dobar. Zato su Box paketi ovog leta pripremili nezaboravne emisije za svačiji ukus!

Na kanalu Gametoon HD u četvrtak, 27. juna u 18:15, emitovaće se E-sport uživo – LOL balkanska liga, drugi dan prve nedelje. EBL je prva profesionalna liga u e-sportu u jugoistočnoj Evropi u kojoj se osam najboljih timova iz 10 zemalja našeg regiona bori u Ligi legendi za šampionsku titulu. Sa ukupnim nagradnim fondom od 40.000 evra za dve sezone, turnir je privukao veliku pažnju profesionalnih timova i gledalaca širom regiona.

U subotu, 29. juna, u 21hna kanalu FilmBox Extra, biće emitovana „Američka prevara”. Ova drama dopašće se svim ljubiteljima filma i omogućiće im da na njima idealan način provedu subotu uveče. Prevarant Irving Rozenfeld i njegova zavodljiva partnerka Sidni Proser su primorani na saradnju sa svojeglavim agentom FBI Ričijem Dimasom, koji ih vodi u opasan svet uticajnih ljudi i mafije Džerzija.

Nedelja je dan za FunBox UHD i emisiju „Lovac na ostrva” u 17h. U ovoj epizodi loviće se Kipar, ostrvo ljubavi i lepote. Voditeljka Sofi Ešli dolazi na ovo prelepo ostrvo da bi otkrila sva mesta koja treba posetiti u Afroditinom rodnom mestu! Od jedrenja u živopisnom Limasolu, preko jahanja u Pafosu, do časa joge uz zalazak sunca pored mora u letovalištu Kap Sent Džordž – nema granica životu na otvorenom na ovom ostrvu. Serija takođe prikazuje prelepe hotele „Almyra” u Pafosu i „4 Seasons” u Limasolu. Da bi se upoznala sa lokalnom kuhinjom, Sofi uči kako da napravi lokalno piće sumadu i prisustvuje tradicionalnom ručku u jednom selu. Od istraživanja venecijanskih bedema u Nikoziji do tradicionalne masaže u hamamu, ova epizoda prikazuje sve najbolje što Kipar ima da ponudi!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

hrizanteme, HRIZANTEME SVI PAZARE: U parku Manjež do sledećeg vikenda tradiocionalna izložba cveća, Gradski Magazin

HRIZANTEME SVI PAZARE: U parku Manjež do sledećeg vikenda tradiocionalna izložba cveća

TRADICIONALNA izložba cveća “Beogradska jesen” počela je u petak i trajaće do sledećeg vikenda. Ljubitelji …

POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA, OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara, Gradski Magazin

OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara

Vozači javnog gradskog prevoza od sutra biće u obavezi da prilikom ulaska putnika u autobuse, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.