Najnovije Vesti
LETNJI RASPORED WIZZ AIRA IZ BEOGRADA ZA 2019. GODINU, Gradski Magazin

LETNJI RASPORED WIZZ AIRA IZ BEOGRADA ZA 2019. GODINU

LETNJI RASPORED WIZZ AIRA IZ BEOGRADA ZA 2019. GODINU, Gradski Magazin
Wizz Air, vodeća niskotarifna avio-kompanija u Srbiji i jedan od evropskih avio-prevoznika sa najvećom stopom rasta, objavio je da je letnji raspored za 2019. godinu sa beogradskog aerodroma dostupan na sajtu wizzair.com.
WIZZ i dalje nudi postojeće popularne linije iz Beograda i putnicima po niskoj ceni nudi uzbudljive destinacije kao što su Larnaka, Pariz, Stokholm ili Malta. Wizz Air sada u ponudi ima ukupno 13 niskotarifnih linija iz Beograda.

U ponudi je preko 445.000 sedišta a članovi Wizz kluba za popuste već mogu rezervisati karte za niskotarifne letove iz Beograda za sezonu leto 2019. godine na sajtu wizzair.com. Karte za sve druge putnike se mogu rezervisati od 13. septembra 2018. godine.
Wizz Air sada ima dva aviona u Beogradu i više od 70 zaposlenih koji brinu o putnicima. Zahvaljujući svojoj širokoj mreži, ova avio-kompanija sada nudi 13 linija iz Beograda i ove godine podržava preko 300* indirektnih radnih mesta u povezanim sektorima u Srbiji.

„Drago nam je što je letnji raspored Wizz Aira za Beograd već dostupan. Naša sve veća mreža linija iz Beograda sada obuhvata atraktivne destinacije kao što su Larnaka, Pariz, Stokholm i Malta. Sigurni smo da će putnici uživati u poseti ovim gradovima po našim niskim cenama karata. Sedišta na svim WIZZ linijama iz Beograda su već u prodaji za narednu sezonu leto 2019. godine po početnoj ceni od samo 14,99 evra** na sajtu wizzair.com. Nastavljajući sa snažnim rastom ove godine, cilj nam je da i u budućnosti nudimo najjeftinije moguće avio-karte u kombinaciji sa kvalitetnom uslugom za putnike u okviru sve raznovrsnije WIZZ mreže. Naše prijatno osoblje u Srbiji je spremno da vam sa osmehom poželi dobrodošlicu na letove koje izaberete!,” izjavio je Andraš Rado, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.