Najnovije Vesti
Adi Ciganliji, LETO NA ADI ODLOŽENO DO DALJEG – Kiša omela početak kupališne sezone, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

LETO NA ADI ODLOŽENO DO DALJEG – Kiša omela početak kupališne sezone

Otvaranje kupališne sezone na Adi Ciganliji, koje je trebalo da bude danas, odloženo je do daljeg zbog loših vremenskih uslova, potvrđeno je našem listu u upravi beogradskog kupališta.


– Otvaranje sezone kupanja odlaže se zbog vremenskih uslova. Građani će biti blagovremeno obavešteni o novom datumu otvaranja – poručuju iz JP “Ada Ciganlija” i dodaju da će pratiti epidemiološku situaciju i u skladu sa odlukama Vlade Srbije “primenjivaće sve mere koje u tom trenutku budu bile na snazi”.

Ipak, akva-park u Jagodini će i usled vremenskih neprilika danas otvoriti kapije za kupače i turiste, a ulaz će prvog dana biti besplatan za sve, najavio je sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević.

– Odluka da se danas otvori sezona, četrnaesta po redu, doneta je ranije i od nje se neće odustati, bez obzira na vremenske uslove – rekao je on i dodao da će u toku sezone na bazenima raditi oko 120 sezonskih radnika, među kojima je 30 spasilaca s licencom, a dežuraće i ekipe Službe hitne pomoći.

– Bezbednost i higijena su na prvom mestu – istakao je Gligorijević.

Meteorolozi za dane vikenda predviđaju temperaturu i do 29 stepeni, ali i promenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavinom.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Kurir

O Marija S.

Proveri takođe

cena kvadrata, NAJSKUPLJI KVADRAT JE NA SAVSKOM VENCU: Podaci Gradskog sekretarijata za upravu o cenama novogradnje, Gradski Magazin

NAJSKUPLJI KVADRAT JE NA SAVSKOM VENCU: Podaci Gradskog sekretarijata za upravu o cenama novogradnje

Najskuplji stan u prvom kvartalu ove godine u Beogradu prodat je na teritoriji opštine Savski …

Samsung virtuelni događaj “Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja, Gradski Magazin

Samsung virtuelni događaj “Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja

Kompanija Samsung je predstavila projekat „Life Unstoppable 2021.“  i u okviru njega nesvakidašnji virtuelni obilazak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.