LETO UZ SAN MIGUEL FRESCA (VIDEO)

Promocijom za medije, održanom u bašti popularnog beogradskog kluba Tranzit, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potrošačima novi brend u svom portfoliju – čuveno špansko, svetlo lager pivo, San Miguel FRESCA.

Bašta Tranzit kluba na jedno popodne pretvorena je u pravi bar na plaži, gde su svi prisutni uživali u degustaciji novog pivskog ukusa na srpskom tržištu. Među prisutnima su bili i glumci Viktor Savić i Andrija Milošević, koji su iskoristili priliku da se razonode igrajući popularne letnje društvene igre zajedno sa poznatim TV licem, Andrejem Maričićem, Milanom Vučićevićem, popularnim tviterašem sa pseudonimom Ničim Izazvan, kao i nekoliko predstavnika medija.

FRESCA, LETO UZ SAN MIGUEL FRESCA (VIDEO), Gradski Magazin

„Većina nas se zbog naporne svakodnevnice raduje dragocenim trenucima kada možemo da ostavimo posao, opustimo se i uživamo u slobodnom vremenu sa bliskim prijateljima. San Miguel FRESCA je pravi osvežavajući napitak koji će upotpuniti letnju atmosferu i druženje, i sigurni smo da će biti izbor naših potrošača tokom ovih toplih dana. Kompanija Carlsberg je inače poznata po tome da konstantno uvodi nove vrste piva na srpsko tržište, nastojeći da odgovori na različite zahteve ljubitelja piva. Radujemo se što je od sada i San Miguel FRESCA deo naše bogate ponude.“, rekla je ovom prilikom Jovana Mladenović, Menadžer za komunikacije kompanije Carlsberg Srbija, gostima koji su uživali u osvežavajućem ukusu piva San Miguel FRESCA.

San Miguel FRESCA je svetlo lager pivo koje je najbolje kada se posluži rashlađeno, a preporučuje se konzumiranje direktno iz flaše, uz krišku limuna ili limete. Predstavlja pravi izbor za letnje osveženje, što i samo ime brenda kaže – reč fresca se u španskom jeziku koristi za opisivanje osvežavajućeg napitka koji lako gasi žeđ. Ovo pivo proizvodi se od najfinijeg ječma i hmelja koji daju odlično izbalansiran, osvežavajući lager zlatno žute boje, a koje opet svojim jedinstvenim ukusom opravdava poverenje starih i neprestano privlači nove potrošače lager piva.

Uz sadržaj alkohola od 4.4%, ovo premium flaširano pivo dostupno je u Srbiji od juna 2015. godine u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33 l.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama, Gradski Magazin

Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama

Galaxy Buds3 serija – proširenje povezanog iskustva kroz Galaxy AI Serija Galaxy Buds3 donosi novo …

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin