Najnovije Vesti
LEXINGTON BEND U KASINI 16. MARTA, Gradski Magazin

LEXINGTON BEND U KASINI 16. MARTA

Momci iz Lexington bend ponovo će obradovati svoje fanove, spektakularnim nastupom u Kasini.

Publika u Kasini će ove srede, imati priliku  da uživa u stasu i glasu, momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li su im pripremaju još neka iznenađenja.


“Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon spektakularnog koncerta koji smo imali na Stadionu, možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u Kasini”, kažu momci iz Lexingtona i dodaju: “Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u Kasini”. Iako se pesme sa albuma “Balkanska pravila”, još uvek slušaju, momci iz benda najavljuju fenomenalan album s početkom leta.

PR kluba Kasina, Jelena Petković otkriva da su se mesta u veoma kratkom roku popunjavaju, te da publici u najprestižnijem prestoničkom klubu, očigledno nikad nije dosta momaka iz Lexington benda. “Čast nam je da Lexington natupa u Kasini.U narednom periodu očekuju nas nastupi Ok benda,Jelene Rozge,Ministarki,Nataše Bekvalac,Tonija Cetinskog  što dokazuje i da smo jedan od najboljih klubova u Beogradu.
Grupa Lexington je počela sa radom 2004. godine u Beogradu. Simbolika reči Lexington uvek je bila oličenje glamura, elegancije i ozbiljnosti što i jeste imidz ove grupe. To je bio jedan od osnovnih razloga da grupa nosi baš ovo ime. Interesantno je i to da su svoj prvi nastup imali u malom istoimenom lokalu. Grupa Lexington je svojim dugogodišnjim radom i trudom uložila dosta napora da pruži sve svojim mnogobrojnijim fanovima nastupe širom naše zemlje i u zemljama bivse Jugoslavije. Nakon nekoliko godina stvaranja i bezuslovnog ulaganja, sve popularnija mlada grupa Lexington, izdala je svoj prvi album “Kako je, tako je” koji sadrži 12 pesama, za izdavačku kuću City Records: Na ovom njihovom prvom albumu nalazi se takođe, i jedan od njihovih najvećih hitova : “Bol je uvijek ista”, sa kojim su 2010. godine nastupili na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj banji. 2010. godine ovi divni momci uradili su jos jednu pesmu, ” 100 na sat” , sa nasom poznatom folk pevacicom Indirom Radic.”To je prava pop pesma, brzeg ritma”, kako je izjavio jednom prilikom pevac i frontmen grupe, Bojan Vaskovic. Ova pesma je postala veliki hit nekoliko dana posle svog objavljivanja. Uskoro Lexington bend izdaje svoj novi singl “Ma, sretno”, koji ce takodje biti jako veliki hit.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

popuštanje mera, OD DANAS POPUŠTANjE MERA U SRBIJI: Evo šta ćemo sve moći da radimo i pod kojim uslovima, Gradski Magazin

OD DANAS POPUŠTANjE MERA U SRBIJI: Evo šta ćemo sve moći da radimo i pod kojim uslovima

POSLE skoro šest meseci dozvoljava se početak rada bioskopa i pozorišta (ne znači da će …

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.