Najnovije Vesti
LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće, LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće, Gradski Magazin

LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće

LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće na IFA 2016

Novi, inovativni aparati odgovoriće na sve potrebe korisnika, od pranja i sušenja odeće, do sanitizacije

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje inovativne uređaje za održavanje odeće na sajmu IFA 2016, koji obuhvataju i nove, efikasne TWINWash™ i Centum System™ mašine za veš, kao i LG SIGNATURE mašinu za pranje i sušenje veša i LG Styler sistem za održavanje odeće. LG TWINWash™, kapaciteta 12kg, po dizajnu podseća na ultra-premijum SIGNATURE mašine za veš. Dok u prostranu glavnu mašinu staju velike količine veša, pregrada TWINWash™ Mini može se koristiti onda kada je potrebno oprati manju količinu garderobe. LED displej osetljiv na dodir ugrađen je u vrata od crnog kaljenog stakla, čime se eliminišu otisci prstiju i korozija. Za korisnike kojima su od izuzetne važnosti energetska efikasnost i dugotrajnost, LG je kreirao savršeno rešenje u vidu Centrum System linije mašina za pranje i sušenje veša, sa A+++ -60%, odnosno A+++ -10% energetskim rejtingom. Novi sistem amortizacije bubnja značajno smanjuje vibracije i nivo buke, koji iznosi svega 67dB tokom centrifuge. Inverter Direct Drive motor sa niskim nivoom vibracija predstavlja stožer Centrum mašina za veš, a njegov kvalitet potvrđuje i garancija na 20 godina. LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša koje koriste tehnologiju inverter toplotnih pumpi su prve kombinovane mašine na tržištu koje poseduju energetsku efikasnost A-50% rejtinga, bez smanjivanja kvaliteta pranja. Zahvaljujući ugrađenoj SmartThinQ WiFi Control aplikaciji, ovi uređaji obaveštavaju korisnike putem mobilnog telefona kad se ciklus pranja završi.

“LG Styler druge generacije sa TrueSteam™ tehnologijom, sa lakoćom sanitizuje odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise, čineći je čistom i mirisnom. Ovaj uređaj poseduje dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću, i tako otklanja sa nje sve nabore, a Easy Pants Crease Care će učiniti da vaše pantalone uvek izgledaju kao da su upravo izašle sa hemijskog čišćenja. LG uređaji za kuću koje ćemo predstaviti na ovogodišnjem IFA sajmu daće održavanju odeće potpuno novo značenje, od pranja i sušenja, preko sanitizacije“,

rekao je Simon Jeon, potpredsednik jedinice za proizvodnju mašina za veš u kompaniji LG Home Apliance & Air Solution.

„Ovakav inovativni pristup u kreiranju tehnologije za održavanje garderobe, pozicionirao je našu kompaniju kao vodeću u ovom sektoru.“

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet novih LG rešenja za održavanje odeće.

LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće, LG predstavio liniju uređaja za održavanje odeće, Gradski Magazin

 Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.