Lični kutak je veoma važan tinejdžerima, Gradski Magazin

Lični kutak je veoma važan tinejdžerima

Uređenje sobe za tinejdžere ne podrazumeva samo odabir komada nameštaja i dekoracije, već predstavlja i izražavanje identiteta i kreiranje prostora koji odražava njihovu jedinstvenost. U toj fazi im je veoma važno da imaju svoj lični kutak koji treba istovremeno da im pruži mir, udobnost i funkcionalnost.

Kutak bi trebalo prilagoditi njihovim interesima i potrebama, kako bi imali privatnost koja im je potrebna, ambijent za realizovanje novih ideja i druženje sa prijateljima. Početak školske godine koji se bliži je idealan period za uređenje tinejdžerske sobe, a ukoliko ne možete napraviti neke velike izmene, delimo sa vama ideje kako da tranformišete prostor sa manje ulaganja, tj. kako da osvežite sobu koja će imati sasvim novu energiju za novi početak.

Kada je reč o udobnosti nameštaja, prva asocijacija su uglavnom fotelje i stolice, a jedan od takvih komada jeste stolica COMFORT, koju čini crna metalna konstrukcija i sedište u vidu jastuka za savršeno opuštanje vaših tinejdžera. Dostupna je u više boja, pa se može prilagoditi ostatku enterijera, a može se iskoristiti i kombinacija različitih boja za isti ambijent. Pored toga što je sjajan dodatak u sobi za mlade, ovaj komad nameštaja može biti i pomoćni ili glavni element u opremanju jedne terase.

Za dodatnu udobnost, ali i kao dekorativne elemente, možete dodati i pleteni tabure, dostupan takođe u nekoliko različitih boja.

Lični kutak je veoma važan tinejdžerima, Gradski Magazin

Tepih VEGAS HOME doprineće ušuškanosti ambijenta, a sjajna opcija za odlaganje svih knjiga i dodatnih sitnica su otvorene police, pa možete kombinovati otvorenu policu TOMAR 5 i otvorenu policu TOMAR 6.

Neizostavni element tinejdžerske sobe, posebno u momentima učenja, jeste lampa, a podna lampa 40F7274-1F biće i odličan estetski dodatak.

Komad nameštaja koji je sjajna opcija i za unutrašnje i spoljno opremanje, a svima je omiljen za opuštanje, jeste baštenska ljuljaška ORBITA. Ukoliko se odlučite da bude deo tinejdžerskog kutka, uz nju bi se u ambijentu odlično uklopili komoda DUERO i klub sto GOLDINGSTON, koji se svojim dekorom i detaljima poput ručica, idealno kombinuju sa ljuljaškom. Možete dodati i zidnu policu VALENCIA ZP za odlaganje njihovih omiljenih sitnica.

Prostor možete upotpuniti i tepihom JAVA i propratnom dekoracijom, poput veštačkog cvećaRoze pleteni tabure bio bi lep propratni element u sobi tinejdžerke, a fenjer ATMOSPHERA uneće toplinu u ambijent.

Ukoliko biste se umesto fotelje ili ljuljaške radije oprtedelili za stolicu u prostoru za opuštanje i druženje vaših tinejdžera, a da ujedno prostor dobije detalj koji će isti učiniti jedinstvenim, savršen izbor je baštenska stolica SUNRISE NEW.  Sastavljena je od crne metalne konstrukcije i sedišta od ratana u žutoj boji.

Lični kutak je veoma važan tinejdžerima, Gradski Magazin

Uz nju možete odlično uklopiti klub stočić AVILA, a kao prostor za dodatno sedenje, ukoliko se skupi veće društvo, možete iskoristiti tabure trapez XL, takođe u žutoj boji, koji je praktičan i koristan u isto vreme, ili neki iz kolekcije pletenih taburea NEW.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da kutak upotpunite i dodavanjem dekoracije u vidu veštačkog cvećadekorativne sveće ili jastuka sa zanimljivom jastučnicom.

Balans između estetike i funkcionalnosti najvažniji je u procesu uređenja tinedžerske sobe, koja tinejdžera treba da inspiriše, pruži im mir i bude prijatan ambijent za učenje i druženje. Trudite se da pažljivim odabirom komada nameštaja i dekoracije kreirate pravu oazu vašeg tinejdžera u okviru koje će najradije provoditi svoje vreme.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin