LIČNOSTI, Ličnosti životnog stila 16.decembra, Gradski Magazin

Ličnosti životnog stila 16.decembra

Agencija Fabrika je pre 10 godina započela projekat za povratak životnog stila Srbije koji je spovodjen u okviru drugih medijski pokrivenih dogadjaja. Obzirom na izuzetno pozitivne reakcije auditorijuma kao I efektnost same ideje, agencija Fabrika je pokrenula nov projekat, dogadjaj koji je sam po sebi brend : LIČNOSTI  STILA.

Ova manifestacija je postala ne samo prestižna, već pre svega, društveno odgovorna sa izuzetnim kredibilitetom kada su u pitanju članovi žirija, dobitnici nagrada I timu ljudi u organizaciji ovog izuzetno medijski pokrivenog dogadjaja.

Za ličnosti životnog stila 16.decembra u Narodnom pozoristu  biraju se osobe koje se izdvajaju svojim autentičnim I pozitivnim stavom prema životu I radu I koje kao takve, treba da budu uzor maldima I opštoj javnosti. Akcenat se stavlja na promovisanje pravih vrednosti kroz njihov život I rad kao što su autentičnost, preduzimljivost, hrabrost, inovativnost, velikodušnost.

Akcentovanjem ovih osobina I načina života agencija Fabrika želi da doprinese vidljivosti I značaju drugačije ,, kulturne struje,,. Struja koja bi trebalo da bude ,, glasnija,, u odnosu na, nažalost, trenutnu ,,struju površnosti I lošeg ukusa.

Željeni ishod je da biografije pobednika zaokupe pažnju javnosti I pruži pozitivizam mladima koji se osećaju bespomoćno u današnjem vremenu sa iskrivljenom slikom o životu na ,, visokoj nozi ,,. Nagradjeni za ličnosti životnog stila postaju svojevrsni ambasadori pozitivnog životnog I stila ali I stava.

U kategorijama ličnosti životnog stila biraju se :

  1. Mlada ličnost životnog stila
  2. Porodica životnog stila
  3. Tim životnog stila
  4. Par životnog stila
  5. Najstilizovanija ličnostivotnog stila
  6. Žena životnog stila
  7. Muškarac životnog stila
  8. Ličnost životnog stila 2015.

Neki od članova žirija iz 2013 te godine su Miloš Biković, Jasna Dimitrijević, Stanko, Crnobanja, Igor Todorović, Jadranka Jovanović, Jelena Gajšek. 

Predsednik zirija i ove godine bice Profesorka Neda Todorovic. Žiri koji u svakom smislu predstavlja, pokazuje I dokazuje prave vrednosti, pozitivizam, iskrenu borbu I talente koji su nestandardni.

Oni su proglasili pobednike kao što je porodica Dugalić sa svoje petoro dece, Natašu Kovačević koja je pokazala borbu I istrajnost epskih razmera, Maju I Ivana Lalić kao primer para koji je po mnogo čemu uzor za jedan zajednički život,Dragana Cosic kao Tv lice,Zena zivotnog stila novinarka Neda Valcic Lazovic,Muskarac zivotnog stila Profesor Ratko Bozovic ,a po ziboru novinara licnost zivotnog stila Emir Bekric i Brankica Stankovic.

Ove ličnosti životnog stila, kao I ostale koje su ponele ovu laskavu titulu, će ove godine proglasiti I dodeliti nagrade novim ličnostima životnog stila koji će još više proširiti ovu divnu ideju odnosno projekat modne agencija Fabrika o podizanju I širenju svesti ka istinski pravim životnim vrednostima.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin