LIFTACTIV, SERUM, 10, SUPREME, LIFTACTIV SERUM 10 SUPREME, Gradski Magazin

LIFTACTIV SERUM 10 SUPREME

LIFTACTIV SERUM 10 SUPREME STARENJE KOŽE NISU SAMO BORE

Starenje kože je biološki proces koji utiče na celokupnu ravnotežu kože i sa godinama rezultira gubitkom njene otpornosti i borama. Kad jedan dan nije više dovoljan za oporavak i pojave se znakovi starenja poput opuštenih crta lica, ten bez sjaja i gubitak čvrstoće, koži je potreban novi saveznik koji se intenzivno bori protiv dnevnog starenja kože – Liftactiv Serum 10 Supreme. 

LIFTACTIV, SERUM, 10, SUPREME, LIFTACTIV SERUM 10 SUPREME, Gradski Magazin
LIFTACTIV SUPREME

DUGOROČNO STARENJE POSLEDICA JE DNEVNOG STARENJA KOŽE

Uticaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primećujemo. Vichy je klinički i objektivno izmerio starenje kože tokom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njena se čvrstina smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. S  vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža gubi čvrstinu.

Koža se s godinama oporavlja 5 puta sporije, što pokazuje i Vichy istraživanje koje je otkrilo, da mladoj koži treba 6 sati da ponovo pokrene svoje funkcije  obnavljanja, dok je zrelijoj koži potrebno 30 sati. Rezultat nepotpunog oporavka zrelije kože može biti akumulacija znakova starenja.

Vichy je u novom Liftactiv Serum 10 proizvodu u jednoj formuli objedinio dva moćna sastojka za ubrzano obnavljanje kože RAMNOZA  + FRAGMENTIRANA HIJALURONSKA KISELINA:

  • Ramnoza biljnog porekla

Između više vrsta šećera, odabrana je ramnoza, jednostavni šećer, zbog svojih jedinstvenih anti-age svojstava koja utiču na jačanje strukture kože i umanjivanje znakova starenja. Ramnoza je biljni šećer, dobijen od srebrne breze (Betula pendula) s posebnom snagom u borbi protiv starenja kože.

  • Fragmentirana hijaluronska kiselina

Fragmentirana hijaluronska kiselina odabrana je zbog svoje jedinstvene veličine koja je znatno manja od klasičnog molekula hijaluronske kiseline. Poznata po svojim anti-age svojstvima i pozitivnom dejstvu na elastičnost kože, ima posebnu sposobnost prodiranja  unutar kože.

Nova jedinstvena formula Liftactiv Serum 10 Supreme donosi dvostruko više ramnoze u epidermis. Biološka raspoloživost ramnoze je udvostručena. Liftactiv Serum 10 Supreme deluje na 10 vidljivih znakova starenja kože: BORE, GUBITAK ČVRSTINE KOŽE, BORICE, BEŽIVOTAN TEN, UMORAN IZGLED, NEUJEDNAČEN TEN, GUBITAK PUNOĆE KOŽE, GUBITAK TONUSA KOŽE, ZNAKOVE UMORA, ISUŠENU KOŽU. Koža je posle upotrebe proizvoda trenutno i vidljivo transformisana, obnavljanje kože je ubrzano. Liftactiv Serum 10 Supreme je ispitan pod dermatološkim nadzorom, bez parabena je i odgovarajući za osetljivu kožu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin