Liga šampiona – Bubamara ponovo zuji, Gradski Magazin

Liga šampiona – Bubamara ponovo zuji

Najelitnije fudbalsko takmičenje večeras dobija nastavak – počinje nokaut faza Lige šampiona.

Navijači su nestrpljivi da vide sjajne poteze, sa velikim nestrpljenjem čekamo momenat kada će se čuvena bubamara prvi put zakoprcati u mreži nečijeg gola!

Naravno, mnogo lepši osećaj bi bio kada bi u pitanju bile zaista ekipe iz tih zemalja, a ne mahom legije stranaca koji za određeni tim nastupaju zato što im je ponuđen koji evro više. No, četvrti red koji započe slovom ‘n’ neće biti u mračnom tonu, jer fudbal je već podavno na izdisaju, tako da nam praktično ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u igri.

šampiona, Liga šampiona – Bubamara ponovo zuji, Gradski Magazin

Večeras na programu :

Šahtjor – Bajern Minhen

Da nisu u stanju u kakvom jesu, možda bi Ukrajinci imali kakve – takve šanse. Ovako, mašinerija iz Bavarske je apsolutni favorit. Doduše, nada o neviđeno romantičnom sklopu događaja koji će Šahtjor izdići na pobedničku visinu svakako postoji. Ipak, realnije je da Nemci možda već večeras overe prolaz dalje. Zanimljivo, ovo će im biti prvi međusobni susret. Doduše, u dosadašnjim mečevima protiv ekipa iz Ukrajine, Bajern ima pet pobeda, jednu nerešenu i četiri poraza, dok ekipa Šahtjora, od svojih 14 mečeva protiv timova iz Bundes lige, ima skor 5 – 4 – 5.

PSŽ – Čelzi

Igračka protiv igračke. Po imenima, sigurno jedan od derbija ovog dela LŠ. Preduslov je, naravno, dovoljno jak stomak za sve ljigavosti modernog fudbala. No dobro, bar će biti zanimljivo… Ukoliko ima svrhe navoditi, u dosadašnjih pet susreta, dva je dobio Čelzi, dva su završena remijem, dok je jednu pobedu zabeležila ekipa iz Francuske. Kako god, bubamara se ponovo kotrlja, a to je nekad i najbitnije. Uživajte u njoj, dok smo još uvek u mogućnosti. Gledajući pravac u kom se fudbal razvija, to neće još dugo biti slučaj.

 

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Paraolimpijci, Šampioni svaki dan – oni koji ne odustaju, Gradski Magazin

Šampioni svaki dan – oni koji ne odustaju

Srbiјu је nа Pаrаоlimpiјskim igrаmа prеdstаvljаlо dеvеtnаеst spоrtistа, u disciplinаmа stоni tеnis, аtlеtikа, plivаnjе, strеljаštvо, …

„ANASTASIJA BEBA STAJIĆ“ – ANĐELI NIKADA NE ODLAZE…, Gradski Magazin

„ANASTASIJA BEBA STAJIĆ“ – ANĐELI NIKADA NE ODLAZE…

Na terenima Teniske akademije „Janko Tipsarević“ od 18-21. septembra 2021. godine biće održan šesti po …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin