LIPIKAR GEL LAVANT I FLUIDE

LIPIKAR GEL LAVANT I FLUIDE REŠENjE ZA SVAKODNEVNU NEGU I  HIGIJENU TELA

La Roche-Posay predstavlja novu generaciju nege pogodnu za celu porodicu; Lipikar Gel Lavant, umirujući gel za svakodnevno pranje lica i tela koji kožu istovremeno umiruje i štiti i  Lipikar Fluide, losion za umirenje i zaštitu kože lica i tela koji kožu svakodnevno hidrira.  Novi Lipikar Gel Lavant i Fluide proizvodi sa termalnom vodom La Roche-Posay, predstavljaju svakodnevnu negu i higijenu tela za odrasle, decu i bebe.

ZA BOLjI ŽIVOT OSETLjIVE KOŽE VAŠEG DETETA

Najčešće razmišljamo o koži lica i kako nju negovati, a zaboravljamo na svakodnevnu negu i brigu za naše telo. Svakodnevno pranje treba biti veoma nežno kako bi se smanjila opasnost od nadraživanja, a uz to pravilno nanošenje hidratantne nege omogućava obnavljanje hidrolipidnog sloja i pruža zaštitu i mekoću kože. Pravilna nega kože potrebna je od prvog dana, a usvajanjem rutine nežnog pranja omogućićete svojoj koži i koži vašeg deteta da bude zaštićena, mekša i gipkija. Ove godine, La Roche- Posay predstavlja dermatološko rešenje za celu porodicu: Lipikar Gel Lavant i Lipikar Fluide, proizvode kreirane sa minimalnim brojem sastojaka pažljivo odabranih za efikasnost i za svakodnevnu upotrebu i negu, prilagođene koži beba.lipkar, LIPIKAR GEL LAVANT I FLUIDE, Gradski Magazin

LIPIKAR GEL LAVANT  je smirujući gel za svakodnevno pranje kože sa La Roche- Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod umirivanja kože i obnavljanja barijere kože, karite buter i glicerin koji vraćaju osećaj prijatnosti koži i obnavljaju lipide i La Roche-Posay termalnu vodu sa umirujućim, omekšavajućim i antioksidativnim svojstvima. Lipikar gel lavant, meki, kremasti, penušavi gel delikatnog mirisa, nežno čisti i štiti osetljivu kožu cele porodice, ne iritira oči, ne sadrži paraben niti sapun i ima neutralan PH. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje.

LIPIKAR FLUIDE  je umirujući i zaštitni hidratantni fluid koji se nanosi nakon tuširanja.  Deluje kao svakodnevna hidratacija koja istovremeno intenzivno umiruje kožu i obnavlja funkciju barijere kože.  Lipikar Fluid sadrži sveobuhvatnu formulu koja uključuje niacinamid koji pomaže kod umirivanja kože i obnavljanja barijeru kože, karite buter i glicerin koji obnavljaju lipide i hidriraju kožu i vraćaju joj osećaj prijtanosti i visoku koncentraciju La Roche-Posay termalne vode. Osvežavajuća, lagana, lako razmaziva tekstura Lipikar Fluida omogućava brzo oblačenje odeće nakon nanošenja. Prilagođen je za svakodnevnu negu kože čitave porodice, za lice i telo.

lipkar, LIPIKAR GEL LAVANT I FLUIDE, Gradski Magazin

 Nega suve i osetljive kože mora biti svakodnevna, nežna i pravilna, a upotreba jednostavnih tehnika pomoći će vam da usvojite rutinu nežnog pranja:

  • Tuširajte decu toplom vodom (35 C)
  • Koristite nežni sapun i gel za pranje bez mirisa ili bogatu kremu za tuširanje za neutralizaciju isušujućeg efekta kalcijuma u vodi
  • Temeljno isperite kako biste uklonili proizvod
  • Nežno sušite tapkanjem bez trljanja
  • Izbegavajte sunđere za kupanje, perite kožu rukama
  • Neka vaša deca imaju kratke nokte

LIPIKAR PORODICE

Lipikar linija proizvoda za suvu kože dece i odraslih dokazali su se efikasnim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osetljive kože onima kojima je to najpotrebnije; Lipikar Baume AP+, balzam koji pomaže koži vraćati lipide i deluje protiv iritacije i svraba, Lipikar Syndet, kremasti gel za pranje lica i tela visoke tolerancije, za izrazito suvu, nadraženu kožu koja svrbi i kožu sklonoj iritaciji i Lipikar ulje  za pranje tela vraća lipide i obnavlja zaštitnu barijeru kože.

lipkar, LIPIKAR GEL LAVANT I FLUIDE, Gradski MagazinLipikar Gel Lavant  200ml: 720,00 RSD*

Lipikar Gel Lavant 400ml: 1.053,00 RSD*

Lipikar Fluide 200 ml: 1.008,80 RSD*

Lipikar Fluide 400 ml: 1.589,40 RSD*

*Neobavezujuća informativna  cena ( Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin