Lisabon, Lisabon te čeka: prijavi se za mladog inovatora, Gradski Magazin

Lisabon te čeka: prijavi se za mladog inovatora

Da li imaš ideju kako da pomogneš mladima u svojoj zajednici da dođu do posla? Da li zaista veruješ da postoji posao za tebe u kome možeš da ostvariš svoje ideje? Lisabon te čeka!

Ako je tvoj odgovor na predhodna pitanja DA, onda je ovo poziv za tebe. Lisabon te čeka! Evropski omladinski centar veruje da omladinska kartica može povezati mlade ljude i njihove ideje u kompleksnom svetu rada. “Želimo da čujemo šta je tvoja ideja, jer ona može postati sjajan biznis plan i tvoj pravi posao”.

Sve što trebate da uradite je to da pošaljete opis svoje vizije i samim tim postanete deo evropskog projekta pod nazivom “Mobility in the Mind”. Izabrani mladi inovatori će dobiti podršku kroz savetovanje, obuke za nove veštine koje će ti pomoći da svoju viziju pretvoriš u konkretan biznis plan. Upoznaćes mlade inovatore iz drugih zemalja Evrope, sresti inspirišuće preduzetnike i poslodavce, postaćes deo vršnjačke grupe koja će biti sa tobom tokom celog ovog preduzetničkog puta.

Evropski omladinski centar će, zajedno sa Evropsko asocijacijom omladinskih kartica, prezentovati tvoje inovativne ideje u zajednici od pet miliona korisnika Evropske omladinske kartice širom Evrope.

Ako ste zainteresovani, posetite www.sens.rs/socijalno-preduzetnistvo, pročitajte dalja upustva i informišite se šta je tačno socijalno preduzetništvo.

Izabrani inovatori treba da budu spremni da svoje EYCA putovanje započnu već u martu, jer se od 17. do 20. marta u Lisabonu održava simpozijum koji će okupiti svih 20 inovatora i omogućiti im početak zajedničkog rada na predloženoj ideji.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin