, LOVEFEST i Jelen pivo na mapi festivala odgovornih prema prirodi, Gradski Magazin

LOVEFEST i Jelen pivo na mapi festivala odgovornih prema prirodi

, LOVEFEST i Jelen pivo na mapi festivala odgovornih prema prirodi, Gradski MagazinNa upravo završenom Lovefest muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, organizatori festivala, zajedno sa Apatinskom pivarom, Jelen pivom i Sekopakom, nacionalnim operaterom ambalažnog otpada, sakupili su značajnu količinu aluminijumskih limenki. Više od 250kg limenki je usmereno na dalji proces prerade otpada čime je ovaj festival, zajedno sa partnerima, potvrdio svoje usmerenje ka odgovornom poslovanju u cilju očuvanja životne sredine i cirkularne ekonomije.

Obezbedjene su kante za reciklažu a posebni timovi su, koristeći mobilne kante-rančeve, animirali posetioce festivala pozivajući ih da pravilno odlože ambalažni otpad.

Apatinska pivara je posetioce festivala podsetila i na značaj odgovornog konzumiranja alkoholnih pića putem kampanje KAD PIJEM NE VOZIM, koja ove godine obeležava 15 godina postojanja. Učesnicima festivala je uz pomoć zanimljivih aktivacija i edukativnih materijala ukazano da, ukoliko konzumiraju alkoholno piće, nikako ne sedaju za volan već da odaberu sigurnu opciju za povratak kući: taksi vozilo, da prošetaju, autobus ili poziv prijatelju koji će ih sigurno prevesti do željene destinacije.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin