Najnovije Vesti
Lus Kasal, Lus Kasal nastupa u Beogradu!, Gradski Magazin

Lus Kasal nastupa u Beogradu!

Španska umetnica Lus Kasal održaće koncert u Sava centru 29. novembra u 20:30h.

Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po čuvenim muzičkim temama iz filmova Pedra Almodovara, pre svih “Piensa en mi” i “Un ano de amor” iz kultnog filma “Visoke potpetice” a hit za sva vremena je i pesma “Negra Sombra” iz Oskarom nagrađenog filma “More u nama” (Mar adentro) Alehandra Amenbara. Ukratko: jedna je od najpriznatijih španskih pop umetnica sa 14 albuma prodatih u 5 miliona primeraka.

Njen osećajni stil osvojio je mnoga srca širom sveta, a glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavljaju ono najbolje iz koncertne tradicije latino zvuka, čiji je najprepoznatljiviji predstavnik u ovom trenutku. Mešajući žanrove tokom nastupa, Lus uspešno drži pažnju tokom koncerta svojom nezaboravnom harizmom i opčinjavajućim glasom, ne ostavljajući mesta sumnji – ova ikona mediteranskog stila, jedna je od najvećih savremenih globalnih zvezda i klasa za sebe, poručuju organizatori koncerta.
Lus Kasal je kod nas najpoznatija po temi “Madrugas” iz filma “Montevideo, vidimo se”. Dobila je Gremi nagradu za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, kao i ključeve grada Pariza i Madrida. U Beograd dolazi sa potpuno novim koncertnim programom i spektakularnim dizajnom scene, kojim najavljuje novi album, koncipiran u formi emocionalnog dnevnika.

Karte su u prodaji po cenama od 1200, 1600, 2200, 2800 i 3400 dinara.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.