Magija u domu tokom praznika, Gradski Magazin

Magija u domu tokom praznika

Praznična dekoracija u domu raduje sve nas, a najviše najmlađe članove porodice. Mnogi detalji praznični ambijent čine magičnim, a glavni element je svakako jelka. Najbolje je da je postavite u najbližem dostupnom kutku od ulaska u dom, kako bi u isto vreme očarala svakoga čim uđe u stan i samim tim upotpunila ambijent. Praznični ugođaj možete postići i postepenim uvođenjem dekoracije u predsoblju do glavnog ambijenta sa jelkom.

Predsoblje opremljeno idealnom kombinacijom komada nameštaja kao što su cipelar RAVNI i PUZZLE možete dopuniti prazničnom dekoracijom i tako delom već dočarati prazničnu toplinu doma. Ne samo da će ostaviti zapanjujući prvi utisak, već su i odličan način da osvetlite svoj ulazak. Ambijent će upotpuniti i tabure TRAPEZ, kao i dekorativna antiklizna prostirka.

Magija u domu tokom praznika, Gradski MagazinDrvenim letvicama ili čak samostojećom policom možete od predsoblja odvojiti manji kutak za čitanje, baš onako kako bi upotpunili ceo utisak, a sjajno bi ga krasila komforna fotelja KONO u plavom štofu.

Trpezarija je takođe idealno mesto za novogodišnju jelku, jer su tu najčešća okupljanja porodice i prijatelja dok uživaju u prazničnoj trpezi. Trpezarijski sto AVANT u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama PARIS u neutralnom tonu sjajan su izbor za praznični ambijent. Dekorativni detalji, poput novogodišnjeg venčićaprazničnog stolnjaka ili jastučnice sa prazničnim motivom, pretvoriće ambijent u očaravajući kutak nalik na one iz prazničnih filmova.

Za odlaganje dodatnih sitnica, ali i kao dodatnu dekoraciju, u trpezariji možete postaviti policu TRILO, na tri nivoa, koja je veoma praktična i funkcionalna.

Možda i najčešći prostor za izlaganje novogodišnje jelke je dnevni boravak, s obzirom na to da je mesto gde porodica provodi najviše kvalitetnog vremena sa voljenim osobama i gde se stvaraju porodične uspomene. Najbolji položaj za jelku u dnevnoj sobi je neki ugao u blizini mesta za sedenje ili čak centar sobe.

Magija u domu tokom praznika, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ambijent dodatno oplemenite idealnom kombinacijom komada iz klasične kolekcije ROYAL – otvorena policakomoda i TV komoda, i fotelje iz garniture TORINO, koji će učiniti da enterijer i u toku praznične sezone izgleda posebno. Pleteni taburejastuk sa motivom irvasa i ostali praznični detalji ulepšaće ambijent i stvoriti pravu magiju u prostoru.

Za koje god mesto za jelku i propratne detalje da se odlučite,  sigurno je da ćete formirati predivan ambijent u kome ćete uživati sa najmilijima tokom prazničnih dana. Možete dodati još neke detalje i ukrase, a pokloni, praznična muzika, trpeza, druženje i smeh dodatno će ulepšati zajedničke trenutke i učiniti da ih nikada ne zaboravite.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera, Gradski Magazin

Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera

Kroz kombinaciju formi, funkcionalnosti i estetike, klub stolovi savremenog dizajna postaju mnogo više od prostih …

Forum ministara ekonomije Berlinskog procesa jača posvećenost zajedničkom regionalnom tržištu, Gradski Magazin

Forum ministara ekonomije Berlinskog procesa jača posvećenost zajedničkom regionalnom tržištu

Ministri ekonomije Berlinskog procesa, predstavnici Evropske unije i drugi partneri pozvali su na brzu implementaciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin