, MAJA MILIĆEVIĆ, NAŠA NAJPOZNATIJA UČITELJICA JOGE I TRANSCEDENTALNE MEDITACIJE, OBJAVILA JE ELEKTRONSKU KNJIGU „JEDAN DAN, JEDAN ŽIVOT“, Gradski Magazin

MAJA MILIĆEVIĆ, NAŠA NAJPOZNATIJA UČITELJICA JOGE I TRANSCEDENTALNE MEDITACIJE, OBJAVILA JE ELEKTRONSKU KNJIGU „JEDAN DAN, JEDAN ŽIVOT“

, MAJA MILIĆEVIĆ, NAŠA NAJPOZNATIJA UČITELJICA JOGE I TRANSCEDENTALNE MEDITACIJE, OBJAVILA JE ELEKTRONSKU KNJIGU „JEDAN DAN, JEDAN ŽIVOT“, Gradski MagazinKroz svakodnevne vežbe i male promene tokom svakog dana možemo da osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela, da pročistimo naš um i emocije. Tako, jedan naš dan postaje jedan, čitav naš život.

Ovo leto obojeno tropskim bojama, ispunjeno začinima ajuvrede i dobrim vibracijama koje se nalaze u elektronskoj knjizi naše najpoznatije učiteljice joge i transcedentalne meditacije, Maje Milićević. „Dugo sam želela da objedinim iskustva i stečena znanja u praktičan vodič kroz svakodnevni balans“, kaže Maja, ističući da je njena vizija da knjiga bude lepa, korisna, prozračna i da u nju bude utkano puno ljubavi i energije koja će biti vetar u leđa ljudima koji tek kreću na put rada na sebi.

„Jedan dan, jedan život“ knjiga može da služi i kao podsetnik ljudima koji su već dugo na tom putu ličnog i duhovnog usavršavanja. Obuhvata tri poglavlja i podeljena je na Jutro, Podne i Veče. Svako poglavlje u sebi sadrži preporuke i vežbe za koje su već hiljadugodišnje prakse joge i ajurvede utvrdile da su optimalne baš za to doba dana. Cilj je da kroz svakodnevne vežbe i male promene osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela, da pročistimo naš um i emocije. Tako, jedan naš dan postaje jedan, čitav naš život.

„Inspiracija mi je sam život i spoznaja da su svaki dan i svaki udah dar koji treba veoma da cenimo. Svako jutro je šansa da nešto poboljšamo, popravimo i unapredimo. Svaki dan je šansa da nekome kažemo da ga VOLIMO“, poručuje Maja.

Knjiga se može nabaviti u elektronskom formatu na sajtu www.majayoga.rs.

O Maji Milićević:

Rođena je u Osijeku 1975. godine. Sa meditacijom i jogom se upoznala već u svojoj 13. godini. Sa 18 godina je završila obuku u Ukrajini i Švajcarskoj i postala najmlađi učitelj Transcendentalne meditacije i joge. Učila je od jednog od najvećih učitelja današnjice Mahariši Maheš Jogija (Maharishi Mahesh Yogi) (transcendentalnu meditaciju, joga sutre, ajurvedu, đotiš, vastu). Kod jogačarje (Yogacharya) Jadranka Mikleca se specijalizovala za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Sistem aštanga joge učila je od Dejvida Vilijamsa (David Wiliams). Idealan sistem vežbi za kičmu koje čine bazu u terapeutskoj jogi je naučila od Mahariši Svami Dev Murtija (Maharishi Swami Dev Murti). Pulsnu dijagnostiku i marma masažu završila je kod dr Ernesta Srota, direktora nemačke Akademije za ajurvedu. Diplomirala je na Fakultetu za sport i turizam TIMS u Novom Sadu i odbranila master rad na Fakultetu za menadžment u sportu. Maja je sertifikovani učitelj i predstavnik za Srbiju – European Yoga Federation i World Movement for Yoga and Ayurveda. Neki od njenih brojnih klijenata su i Jelena i Novak Đoković, Biljana i Janko Tipsarević, Severina, Selma Hajek. Sarađivala je i sa brojnim kompanjama i institucijama: jedinica SAJ sa komadantom Spasojem Vulevićem, Delta Holding, BMW, Honda, Nordeus, Havas Adriatic, Američka ambasada, Coca Cola. Osnovala je Holističku akademiju MAYA i direktorka je Škole za joga učitelje. Pokrenula je časopis Yoga & Fitness. Izdala dve knjige i dva DVD-a o jogi. Udata je za poznatog filmskog scenaristu iz Los Anđelesa Đorđa Milićevića. Ima sina Marka (20 godina).

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin