Najnovije Vesti
Majkl Fonc, Majkel Fonc oduševio Beograđane, Gradski Magazin

Majkel Fonc oduševio Beograđane

Fantastična atmosfera u Studentskom kulturnom centru: Majkel Fonc oduševio Beograđane!

“Osetio sam mnogo pozitivne energije i ljubavi prema plesu u Beogradu. Sjajna atmosfera i na radionicama i na VIVA LA SALSA spektaklu uveče. Organizacija je bila sjajna i sa Al Centrom spremam novu saradnju za sledeću godinu i novi spektakl u Beogradu“ –izjavio je Majkel Fonc nakon dva dana koja je proveo u Beogradu.

“Dali smo sve od sebe da, jednu veličinu poput Fonca, ugostimo i zaljubimo u Beograd. Čini nam se da smo uspeli, jer je njegovo oduševljenje našim gradom, kao i našim plesačima, rezultiralo razgovorom o nastavkom saradnje” – poručili su nam organizatori ovog jedinstvenog događaja.

Majkl Fonc, Majkel Fonc oduševio Beograđane, Gradski Magazin

Al Centro, plesni klub, osnovan je 2012. Godine od grupe zaljubljenika i poštovalaca plesa. Sa željom da rasplešu Beograd, neposustaju, te njihove časove i seminare pohađa veliki broj beograđana. Domaćini su najposećenijih plesnih žurki na Balkanu, kao  i u ovom delu Evrope.

Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976.,na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu Tropicana, na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu. 2000. godine se preselio u Italiju, sa grupom Ire Bata, gde je nadograđivao svoje znanje, što u samoj grupi, što od velikih plesnih učitelja poput Virgalia, Picalisa, Marka Mačetija, kao i mnogih drugih. Na svetskom salsa kongresu 2006-te godine, u Varšavi, osvojio je nagradu za najbolju koreografiju.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Jesenji kutak za hladni trenutak, Gradski Magazin

Jesenji kutak za hladni trenutak

Hladni jesenji dani su pred nama i već smo uveliko zakoračili u vetrovito i kišovito …

policijski čas, NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite, Gradski Magazin

NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da neće biti policijskog časa u Beogradu, već da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.