Manifestacija „Noć knjige“, Gradski Magazin

Manifestacija „Noć knjige“

Bestseleri domaće i svetske književnosti 12. juna na regionalnoj manifestaciji „Noć knjige“

Knjižare Delfi i Lagunini klubovi čitalaca otvoriće svoja vrata 12. juna od 17 do 24 sata kada će se održati dvanaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“. Manifestaciju će obeležiti svetski i domaći bestseleri, veliki popusti, brojni pokloni i druženje s piscima.

Organizatori festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi, a generalni sponzor manifestacije je Eurobank Srbija.

„Noć knjige“ održaće se u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, koje se nalaze u Beogradu i u još 18 gradova u Srbiji: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Užicu, Loznici, Zrenjaninu, Šapcu, Zaječaru, Leskovcu i Kruševcu, kao i mnogobrojnim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Broj posetilaca „Noći knjige“ raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta. Knjige različitih žanrova u toku ove noći mogu se kupiti po neverovatno niskim cenama sa popustom do 40%. Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare, akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs. Pored ovih značajnih popusta izdavača, brojni prijatelji manifestacije pripremiće lepe i vredne poklone.

Povodom „Noći knjige“ izdavačka kuća Laguna ekskluzivno je pripremila bogato ilustrovanu knjigu „Svet leda i vatre“ Džordža R. R. Martina, klasik američke književnosti „Ubiti pticu rugalicu“ Harper Li u potpuno novom ruhu, „Neimarov šegrt“ Elif Šafak, memoare „Riba u vodi“ peruanskog nobelovca Marija Vargasa Ljose koji će u junu posetiti Beograd, roman „Stari grobovi“ Tonija Parsonsa, ali i nove knjige Vanje Bulića, Dragana Velikića, Žarka Jokanovića.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

EXIT, Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!, Gradski Magazin

Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su „Universe“ koje potpisuju Space Motion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin