, Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor, Gradski Magazin

Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor

Hotel Zlatibor je drugu godinu zaredom bio domaćin kulturno-umetničke večeri „U susret Vidovdanu“ koja neguje tradiciju i kulturnu baštinu naše zemlje, a u okviru otvaranja letnje sezone na poznatoj turističkoj destnaciji, planini Zlatibor.

Svečano obeležavanje ovog praznika održano je u petak u okviru prostorija hotela, a sadržaj su upotpunili vrsni umetnici iz različitih oblasti – glumac Andrej Šepetkovski, koji je u okviru svog nastupa govorio pesmu posvećenu Vidovdanu, koju je napisao specijalno za ovo veče, izvođač tradicionalne i duhovne muzike Danica Crnogorčević, koja je svojom izvedbom oduševila sve prisutne i, pored ostalih, otpevala svoju najpoznatiju numeru „Veseli se srpski rode“, kao i guslar Miljan Vujović, koji je na jedinstven način istakao i ovaj deo srpske muzike i tradicije.

, Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor, Gradski Magazin
Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor 6

Kao i prošle godine, publika je imala priliku da uživa i u vokalno-igračkom nastupu etno grupe „Trag“ iz Banjaluke, sa solistima ansambla „Slavko Mandić“, koji su priredili spektakularan nastup za sve prisutne. Kroz veče je goste i publiku vodila glumica Borka Tomović.

, Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor, Gradski Magazin
Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor 7

Manifestacija je okupila brojnu publiku, a Hotel Zlatibor je ovim povodom ugostio mnoge istaknute predstavnike različitih organizacija, koji su kroz predanost i vizionarski pristup doprineli značaju ove planine, kao i veliki broj glumaca, predstavnika medija i influensera.

, Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor, Gradski Magazin
Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor 8

Tokom tri dana boravka na Zlatiboru, gosti ove infoture mogli su da uživaju u različitim aktivnostima koje Zlatibor ima da ponudi, kao i u kvalitetnom sadržaju koji su predstavnici Hotela Zlatibor organizivali za svoje goste – od vožnje Gold gondolom, kvadovima, obilasku kulturnih znamenitosti ovog kraja, poput Gostiljskih vodopada i Stopića pećine, ali i uživanju u luksuznim sadržajima koje nudi sam hotel – kuglani, bilijaru, u ukusima a la carte restorana Kalem by Zak, pa do dragulja ovog hotela Spa i Wellness centra sa vodom koja je blagotvorna za ceo organizam.

, Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor, Gradski Magazin
Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor 9

Sa sada već tradicionalnom manifestacijom „U susret Vidovdanu“, pored negovanja kulturne i narodne baštine naših prostora, Hotel Zlatibor promoviše i turistički potencijal ovog područja, pa je sa tom namerom, povodom otvaranja letnje sezone, pripremio i bogat sadržaj za sve kategorije gostiju. To podrazumeva nove letnje pakete koji uključuju razne aktivnosti u prirodi, kao i nove promotivne popuste.

Hotel Zlatibor“ je moderan hotelski kompleks sa mnogobrojnim sadržajima namenjenim svim kategorijama, prvenstveno porodicama sa decom, takođe okrenut kongresnom turizmu, kao i sportskim ekipama koje se pripremaju za takmičenja, čak i na svetskom nivou. Smešten u samom srcu Zlatibora, hotel Zlatibor oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. Ovaj jedinstveni rizort u zapadnoj Srbiji poseduje najveći i najsavremeniji spa centar u regionu sa čak četiri bazena koji se prostire na više od 4.000 m2, što predstavlja poseban dragulj ovog kompleksa. Osim jedinstvenog dizajna raskošnog banjskog vrta, spa centar se izdvaja i po vodi u bazenima koja je bogata magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima i kao takva ima pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje ljudi. Hotel poseduje i kuglanu, bilijar salu i igraonicu za decu za zabavu bez granica, kao i poznati a la carte restoran i moderni kongresni centar, sa prirodnim osvetljenjem. Ono što izdvaja hotel Zlatibor u odnosu na ostale turističke komplekse je raznovrsnost ponude koja je prilagođena kako domaćim, tako i stranim gostima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin