Marčelo, Marčelo zadaje domaći zadatak, Gradski Magazin
Došlo je vreme da se svi prebrojimo

Marčelo zadaje domaći zadatak

Došlo je vreme da se prebrojimo

 
Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove!
Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti ​Elemental, ​ ​jedan od najpopularnijih ​ hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,,De Facto”. Od 2003. godine i dueta ,,Bekstvo”, Elemental i Marčelo su se sretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, ​​ a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova! U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na​​ Novom Beogradu očekuje nas dvostruki ​koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental! ,,Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene” – ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi.​..​ Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je ,,poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije”​,​ izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učin​e​ još boljim… i glasnijim! Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima. Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.
 

U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na ​Novom Beogradu očekuje nas dvostruki ​koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental!
 
 
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima.
Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.
 

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin