Marija Lukić, Marija Lukić preti sa plakata: Hoću da te ubijem!, Gradski Magazin

Marija Lukić preti sa plakata: Hoću da te ubijem!

Ko je Marija Lukić?


Beograd je osvanuo potpuno okićen plakatima sa neobičnom porukom. Naime, Beograđani su tek jutros shvatili da se, plakati sa jarko crvenim detaljima, ne nalaze samo na pojedinim mestima i u samo nekoliko beogradskih ulica, uglavnom centralnih, već da su izlepljeni doslovno svuda i u svakoj gradskoj opštini.

Marija Lukić, Marija Lukić preti sa plakata: Hoću da te ubijem!, Gradski Magazin

Sadržaj plakata ne otkriva mnogo, a poruka: “Hoću da te ubijem” deluje preteći i ne zna se kome je upućena. Na samoj fotografiji nalazi se lik prelepe žene koja drži pištolj u ruci uperen u nekoga ili nešto, a ispod su dve krvave ruke i krupno napisana poruka.

Na samom dnu plakata napisano je i ime Marija Lukić, koje je, kako smo pretpostavili, zapravo ime devojke sa slike. Međutim, misterija je brzo razrešena kada smo napravili anketu među sugrađanima koji veoma dobro znaju da je zapravo reč o spotu i pesmi jedne od najvećih kafanskih kraljica Mariji Lukić.

Marija Lukić, Marija Lukić preti sa plakata: Hoću da te ubijem!, Gradski Magazin

Nedavno su mreže gorele upravo zbog ove dame koja ne prestaje da šokira javnost svojim ekstremnim estradnim nastupima kroz muziku i spotove. Naime, reč je o spotu koji je, ubrzo nakon objavljivanja, bio zabranjen na svim mrežama, dok su oni koji su uspeli da “uhvate” video šerovali dalje zbog sadržaja neobičnog za muzičke spotove.

Nedugo zatim, ceo region raspravljao je o spotu, dok je autorka mudro ćutala. Spot za njen novi hit urađen je tako da su scene ubistva toliko verno prikazane, da su online platforme sadržaj odmah banovale i poslale upozorenje. Tim koji je radio filmovanu verziju navigirao je radnju tako da je spot trebalo da bude upozorenje za realan problem u našem društvu, a to je nasilje, što je na kraju spota i stajalo u tekstu.

Marija Lukić, Marija Lukić preti sa plakata: Hoću da te ubijem!, Gradski Magazin

Nasilje, kako je kasnije u intervjuima navela pevačica, ne odnosi se samo na žene, te da je stanje nacije zabrinjavajuće upravo zbog porasta ubistava iz strasti. Pesma “Hoću da te ubijem” odmah je osvojila beogradsku publiku i postala kafanski hit, ali neobičan pristup inspiraciji za spot nije napustio Mariju Lukić. Tako je Marija Lukić postala prva estradna umetnica zabranjena u regionu i to preko noći.

Šok javnosti oko spota nije se ni smirio, a Beograd je osvanuo oblepljen plakatima sa isto tako izazovnim sadržajem. Za naš medij Marija je izjavila da je cilj i plakata bio isti, da skrene pažnju na problem nasilja, a da ujedno predstavlja i najavu za novi hit.

 

O Dalibor

Proveri takođe

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin