olimpijski, MARKO DRAGOSAVLJEVIĆ ODRŽAO OLIMPIJSKI ČAS, Gradski Magazin

MARKO DRAGOSAVLJEVIĆ ODRŽAO OLIMPIJSKI ČAS

Trstenik, 13. maj 2015- Na centralnom gradskom trgu u Trsteniku danas je održan Olimpijski čas“, a sa mališanima se družio aktuelni evropski šampion u kajaku Marko Dragosavljević. Ovaj projekat realizovan je u saradnji sa kompanijom Coca-Cola i Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Zamenik predsednika opštine Trstenik Stevan Đaković poželeo je svima dobrodošlicu i pozdravio učesnike “Olimpijskog časa“

Želim da se zahvalim OKS i evropskom prvaku Marku Dragosavljeviću koji je danas naš gost i svima vama koji ste danas ovde i zbog kojih je ovaj dan organizovan. Trstenik je uvek bio grad sporta i dobrih sportista sa izuzetnim rezultatima a ja verujem da se među vama nalaze i budući osvajači prvih medalja na Olimpijskim igrama za naš mali grad.

olimpijski, MARKO DRAGOSAVLJEVIĆ ODRŽAO OLIMPIJSKI ČAS, Gradski Magazin

 

 Želela bih da se zahvalim opštini Trstenik što nas je ugostila kao i svim školama i učenicima koji su danas ovde. Takođe zahvaljujem i našim partnerima na ovom projektu kompaniji Coca-Cola i  Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu. Nadam se da ćete danas uživati, naučiti nešto novo o olimpijskim vrednostima, iako sam sigurna da vi već znate dosta toga o prijateljstvu i fer pleju- rekla je direktorka Fonda sporta i olimpizma Nataša Janković.

 

Evropski šampion u kajaku Marko Dragosavljević svečano je otvorio današnji čas:

Nadam se da među vama koji ste danas ovde ima dosta budućih sportista i šampiona. Bitno je da se bavite nekim sportom zbog zdravlja i druženja. Ja sam poslednje tri godine osvajao medalje na evropskim šampionatima a da bih došao do toga trebalo mi je mnogo rada i odricanja. Ipak mogu da kažem da se sve to isplatilo jer sam danas ovde gde jesam, borim se da izborim vizu za Olimpijske igre i presrećan sam što se bavim nečim što najviše volim. Verujem da svi vi, ako se budete trudili i vredno radili možete da ostvarite sve što želite. Neka današnji dan bude početak vašeg olimpijskog obrazovanja i dobrodošli u olimpijsku porodicu.

olimpijski, MARKO DRAGOSAVLJEVIĆ ODRŽAO OLIMPIJSKI ČAS, Gradski Magazin

Većnik za omladinu i sport opštine Trstenik Mirko Bogićević obišao je sa Markom Dragosavljevićem sve radionice i ukazao najmlađima na važnost bavljenja sportom.

Top partner Međunarodnog olimpijskog komiteta kompanija Coca-Cola je partner Olimpijskog komiteta Srbije u edukativnim projektima “Olimpijski čas”, “EkOlimpijada” i “Sportski izazov” do kraja olimpijskog ciklusa RIO 2016. Ova međunarodna kompanija je najstariji globalni partner Međunarodnog olimpijskog komiteta i širom sveta aktivno podržava edukativne aktivnosti koje imaju za cilj da podstaknu mlade na aktivan način života i podignu svest o važnosti očuvanja životne sredine.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin