Marko Kozomara predstavio novi singl

Marko Kozomara bio je gost na prvom solističkom koncertu Lexington benda, i predstavio svoj novi singl „Pijan sam, nisam pio“

Oduševio publiku

Beogradski  pjevač Marko Kozomara u subotu 20. Juna je, kao gost na prvom solističkom koncertu Lexington benda koji je održan pred prepunim stadionom fudbalskog kluba Voždovac, premijerno, beogradskoj publici, predstavio svoj singl prvenac pod nazivom „Pijan sam, nisam pio“.

Kozomara, Marko Kozomara predstavio novi singl, Gradski Magazin

 „Još nije život prošao,  malo je samo zastao“, riječi su Markovog hit singla, za koji muziku i tekst potpisuje čuveni beogradski hitmejker  Bane Opačić, a aranzman Daniel Bogdanović.

„Pjesma pijan sam, nisam pio, svidjela mi se već na prvo slušanje u studiju. Ovo je spoj narodne i pop muzike u nekom modernom aranžmanu. Pjesma je vesela  i po reakcijama onih koji su je  čuli a i po ovacijama publike u Beogradu, rekao bih da im se dopada ovaj ritam, što me kao izvođača ove numere izuzetno raduje. Ovo je samo uvertira i početak rada na nekim mojim novim pjesmama. U toku je prikupljanje materijala  i za druge numere koje će se sve zajedno naći na  mom albumu prvencu“; rekao je Kozomara, nakon što je kao gost, nastupio pred više od 20 000 ljudi, okupljenim prošli vikend, na koncertu Lexington benda u Beogradu.

Kozomara, Marko Kozomara predstavio novi singl, Gradski Magazin

Ovih dana Markov singl prvenac biće i ekranizovan, a premijera spota , kako je najavio, očekuje se već početkom sledećeg mjeseca. Marko najavljuje, da će se uskoro, sa ovom pjesmom, na nekoj od narednih svirki, predstaviti i publici u Bosni i Hercegovini.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin