Najnovije Vesti
Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski Magazin

Martina i Vlada uživali u Egiptu!

Izvor: Press Serbia

Na poziv Egipatskih turističkih vlasti Martina Vrbos i Vlada Vuksanović uživali u Egiptu!

Maneken Vladimir Vuksanović i njegova dobra drugarica i „saborac“ iz rijeliti šoua Survajver, hrvatska pop pevačica Martina Vrbos, boravili su u Egiptu. Direktnim čarterom avio prevoznika Air Cairo iz Beograda, pevačica i maneken otputovali su u Hurgadu, i to na poziv Egipatskih turistickih vlasti (ETA). Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica – “Baron Palas“ u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade, a posle nekoliko dana odmora, usledile su brojne avanture. Dvojac se uputio na safari po pustinji, gde su proveli nekoliko dana, a kakokažu, bilo im je i više nego uzbudljivo.

Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski MagazinSvi su želeli sliku sa njima, pogotovo deca

Vozili smo bagije po danu i po noći, spavali među kobrama i drugim gmizavcima, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutru,kaže Vuksanović.

Posle pustinje, usledilo je i krstarenje po Crvenom moru, poseta brojnim ostrvima, ronjenje kao i brojne druge aktivnosti.Ipak, najviše vremena proveli su u hotelskom rizortu, ispijajući koktele pored bazena,a dan bi završavali nekom od mnogobrojnih masaža hotelskog SPA centra.

Martina i Vlada proveli su nekoliko dana i u Egipatskoj prestonici gde su u pratnji stručnih vodiča obišli brojne znamenitosti Kaira.

-Bili smo gosti ministarstva turizma pa je u Kairu upriličen i sastanak sa njima, kao i sa predstavnicima kompanije Air Cairo. Naravno, obišli smo i plato Gize, muzej, najveće tornjeve u Kairu i ostale kulturno-istorijske znamenitosti, kaže Vuksanović.

Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski Magazin

Egipat (arap. مصر‎), ili zvanično Arapska Republika Egipat (arap. جمهوريّة مصر العربيّة, مصر, O ovoj zvučnoj datoteci poslušaj (pomoć · info) Misir/Masr , izg. na jeziku starog Egipta: Kemet , izg. na koptskom: Kimi) je transkontinentalna država čiji veći deo teritorije leži u severoistočnoj Africi,[2] a manji deo (Sinajsko poluostrvo) nalazi se na području jugozapadne Azije. Egipat pokriva površinu od oko 1.001.450 km². Na zapadu se graniči sa Libijom, na jugu sa Sudanom, na severu sa Sredozemnim morem, a na istoku sa Izraelom i Gazom. Nekada se u srpskom jeziku Egipat nazivao Misir i taj naziv se zadržao u starijim knjigama i poeziji. Procena broja stanovika Egipta za jul 2009. je 83.082.869.[3] Egipat je 16. država po broju stanovnika u svetu[4], a treća u Africi (posle Nigerije i Etiopije). Glavni grad je Kairo sa 17,8 miliona stanovnika u širem području[5] Egipat je poznat po svojoj antičkoj civilizaciji i po nekim poznatijim svetskim spomenicima. Blizu Kaira nalaze se Sfinga i Velike piramide. U okolini grada Luksora, u centralnom Egiptu, nalazi se veliki broj antičkih arheoloških nalazišta kao što su hram u Karnaku i Dolina kraljeva. Danas je Egipat važan politički i kulturni centar Bliskog istoka

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ZA SOFIJU, Humanitarno veče “ZA SOFIJU”: Velika žurka na splavu Hot Mess!, Gradski Magazin

Humanitarno veče “ZA SOFIJU”: Velika žurka na splavu Hot Mess!

Ostalo je još malo vremena do velike humanitarne žurke na splavu Hot Mess za devojčicu …

splav hot mess, Elena Kitić i Milan Stanković izašli su tokom vikenda u provod na splav Hot Mess, Gradski Magazin

Elena Kitić i Milan Stanković izašli su tokom vikenda u provod na splav Hot Mess

Elena izašla sa kolegom u provod pa digla buru na splavu Hot Mess ! Elena …

Leave a Reply

Your email address will not be published.