Najnovije Vesti
Martovska Eucerin®  darivanja, Gradski Magazin

Martovska Eucerin®  darivanja

SVEŽINA PROLEĆA NA VAŠOJ KOŽI


Do kraja marta, u partner apotekama širom Srbije Eucerin® organizuje promocije tokom kojih, uz kupovinu Eucerin® preparata u vrednosti preko 1000 dinara, kao poklon dobijate komplementarni preparat koji će upotpuniti negu vaše kože.

 

Na pragu smo proleća, a smena godišnjih doba ne dešava se samo u prirodi, već se menjaju i potrebe našeg tela i kože. Da bi naša koža te promene dočekala spremna i ostala zdrava i lepa neophodan joj je nov režim nege i zaštite.

 

Pojedini preparati za negu koji su zadovoljavali specifične potrebe naše kože tokom jesenjih i zimskih vremenskih uslova, zadržaće svoje mesto na policama i u neseserima još neko vreme. Biće potrebno samo da zamenimo one koje smo potrošili. Istovremeno, biće nam neophodni novi preparati, koji mogu da odgovore na potrebe naše kože u periodu kada su spoljni uticaji drugačiji, pre svega viša temperatura i UV zračenje.

 

Da bi izašao u susret svojim potrošačima i zadovoljio njihove potrebe za preparatima koji će im obezbediti adekvatnu negu na pragu nove prolećne sezone, Eucerin® tokom marta organizuje promocije na kojima vas očekuju atraktivni pokloni, koji će dopuniti i kompletirati vašu negu.

 

O datumima Eucerin® promocija raspitajte se u najbližoj Eucerin® partner apoteci ili na sajtu eucerin.rs. Informacije o Eucerin®  promocijama možete pronaći i na FB strani Eucerin Srbija, čiji pratioci su svojim komentarima i pitanjima inspirisali Mali vodič kroz negu prilagođenu novom godišnjem dobu:

  • Ukoliko ste ljubitelj Eucerin®Hyaluron-Filler linije, a brine vas UV zračenje koje je tokom prolećnih meseci intezivnije, pravo je vreme da probate Eucerin®Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF 30, koja će vam pružiti efikasnu antiage negu i hidrataciju uz dodatnu UV zaštitu.

, Martovska Eucerin®  darivanja, Gradski Magazin

  • Lepi prolećni dani inspirišu nas da više vremena provodimo napolju u raznim rekreativnim aktivnostima ili šetnji u prirodi. Tada je veoma korisno pri ruci imati Eucerin® Aquaphore višenamensku regenerativnu mast poznatu po univezalnoj primeni i višestrukom dejstvu. Osim što omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, ova krema ubrzava oporavak manjih posekotina i efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba.

 

, Martovska Eucerin®  darivanja, Gradski Magazin

  • Sa višim temperaturama dolazi i vreme za obuću otvorenih peta ili prstiju. Da biste ovu promenu dočekali spremni potražite u apotekama Eucerin® UreaRepair Plus kremu za stopala sa 10% uree. Ova krema obezbeđuje suvoj i izrazito suvoj koži intenzivnu hidrataciju i pomaže u smanjenju zadebljanja kože stopala i žuljeva.

, Martovska Eucerin®  darivanja, Gradski Magazin

  • Jedna od važnih mera koje bi, posebno tokom proleća, trebalo da primenjuju sve osobe koje pate od inhalacionih alergija ili primećuju sklonost ka ovom oboljenju, je adekvatna nega kože. Novija istraživanja ukazuju da dekspantenol, glicerin i pH5 citratni pufer mogu pojačati zaštitnu funkciju kože i smanjiti opterećenje organizma alergenima, a time i tegobe od alergija, a upravo ove sastojke sadrže losioni i kreme iz Eucerin® pH5 linije.

, Martovska Eucerin®  darivanja, Gradski Magazin

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Žene, Evo zašto su žene otpornije na koronavirus, Gradski Magazin

Evo zašto su žene otpornije na koronavirus

Otkako je izbila pandemija bolesti Covid-19, primećeno je da se novim koronavirusom češće i teže …

Korak ispred svih: STARA PLANINA najbezbednija u regionu!, Gradski Magazin

Korak ispred svih: STARA PLANINA najbezbednija u regionu!

Srpski planinski dragulj – STARA PLANINA prvi je planinski centar u Evropi koji uvođenjem obaveznih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.